Povezane vijesti
Prava ljubav se slavi svakoga dana

Prava ljubav se slavi svakoga dana

Ljubav je 'Osjećaj kojem se prepustiš, bez pitanja. Osjećaj kada cijeli svijet stane. Osjećaj kao da je netko tu stotinu godina, a ne samo tren.' – na...

SLAVLJE LJUBAVI Valentinovo u Prelogu

Nekima je trebalo dugo da je pronađu, neki je osjećaju od najranijih dana, a neki su još uvijek u potrazi za njom. Naravno, riječ je o pravoj ljubavi koja nas čini sretnima, a koju slavimo svake godine 14. veljače na dan zaljubljenih - Valentinovo.

Simbol Dana zaljubljenih je Kupid, starorimski bog ljubavi, koji se prikazuje kako drži luk i strijelu jer se vjeruje da se onaj koga on pogodi svojom čarobnom strelicom odmah zaljubi. Osim sretnih ljubavi koje traju cijeli život, postoje i one često opjevane i spominjane, a nesretne…

Mali uvid u cijelu priču i temu o nesretnim ljubavima moći ćete dobiti u ponedjeljak, 13. veljače u 19 sati u multimedijalnoj dvorani Muzeja Croata insulanus Grada Preloga. Književni krug Prelog i Knjižnica i čitaonica Grada Preloga i ove godine, po treći put zajedničkim snagama organiziraju svečanost Valentinovo u Prelogu, koju ostvaraju uz partnere: OŠ Prelog, SŠ Prelog i OŠ Draškovec.

Ukoliko želite ući u valentinovski ugođaj i prije samog Dana zaljubljenih, pozivaju vas da im se pridružite u slavlju ljubavi uz priče, pjesme, dobro društvo, ugodnu atmosferu, glazbu i kolače.

U Dubrovniku alarm zbog turizma: što čeka perjanicu hrvatskog turizma?
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.