POTPISANA koalicija HDZ-HSS, Ljubomir Kolarek kandidat za gradonačelnika

U Gradu Prelogu HDZ i HSS zajedno će izaći na izbore i kao i u prošle četiri godine dati najbolje što mogu za daljnji razvoj Preloga.

U četvrtak, 16. ožujka 2016. godine u Gradskoj kavani Lovac u Prelogu potpisan je koalicijski sporazum između Hrvatske demokratske zajednice i Hrvatske seljačke stranke koje će zajedno u svibnju izaći na lokalne izbore u Gradu Prelogu.

Koaliciju je ispred gradskog ogranka HDZ-a potpisao sadašnji gradonačelnik Ljubomir Kolarek, dok je ispred HSS-a koaliciju potpisao predsjednik Gradskog ogranka HSS-a Prelog Petar Novak.

Kandidat za gradonačelnika biti će Ljubomir Kolarek, dok će kandidat za zamjenika gradonačelnika biti Zdravko Kvakan.

- Potpis sporazuma o suradnji u slijedećem mandatu samo je nastavak odlične suradnje između gradskih ogranaka dviju stranaka koji se očituje brojnim provedenim projektima i neprestanim radom za unapređenje kvalitete života građana Preloga, koji se očitovao u posljednje četiri godine - kažu.

Da bi nastavili započeto i realizirali zacrtane, a već sad jasno definirane ciljeve, zajednički pozivaju sve dobronamjerne da im se pridruže odnosno da ih podrže na predstojećim izborima.

Zbog zabave u vatrogasnom domu pokrenut je stečaj nad DVD-om Kula iz Vrbovca!
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.