PRELOG Oproštajni prijem za župnog vikara Nikolu Markušića

Dana 11. kolovoza 2017. godine gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek organizirao je oproštajni prijem za župnog vikara župe sv. Jakoba apostola starijeg u Prelogu, Nikolu Markušića.

Gradonačelnik se zahvalio vikaru na kvalitetnoj suradnji i uključivanju vikara u većinu događanja u organizaciji Grada Preloga i u Gradu Prelogu.

Zaželio mu je da na isti način nastavi raditi u svojoj novoj župi Novo Virje. Nikola Markušić se zahvalio gradonačelniku, svim djelatnicima i suradnicima u Upravi Grada Preloga na lijepoj suradnji i zajedničkim druženjima u Crkvi i samoj Župi.

Istaknuo je da je temeljni zadatak svakog svećenika služiti Svete Mise i podjeljivati druge sakramente vjernicima.

'No, ono što na najbolji način predstavlja svećeničku službu jesu različiti susreti s ljudima. Tako sam na službi župnog vikara u Prelogu susretao mnoge ljude na različitim događanjima vezanim za život Župe i Grada.

Drago mi je da se u Prelogu isprepliću događanja u Župi i Gradu i da postoji suradnja na ovako visokoj razini. Vjerujem zato da će mi stečeno iskustvo pomoći u novoj sredini te želim svako dobro svima i sve najbolje.'

Gradonačelnik je uručio Nikoli Markušić mali poklon kao podsjetnik na služenje u Župi sv. Jakoba u Prelogu i samom Gradu Prelogu, javlja Prelog.hr.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

'Kubanski sendviči, janjeće lizalice i meksički kukuruz': sve to možete kušati na Zrinjevcu, a evo i zašto
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.