PRELOG Grad i HPB studentima ponudili posebne kredite

Hrvatska poštanska Banka i Grad Prelog u četvrtak, 2. ožujka 2017. godine potpisali su Ugovor o poslovnoj suradnji temeljem Programa dodjele povlaštenih kredita studentima s područja Grada Preloga.

Time je redovnim i izvanrednim studentima s prebivalištem na području Grada Preloga omogućeno financiranje osnovnih troškova života uz posebne HPB-ove studentske kredite. Krediti se koriste sukcesivno, u mjesečnim iznosima, a studenti za vrijeme studiranja ne snose nikakve troškove.

Ugovor o poslovnoj suradnji u prostorima Grada potpisali su gradonačelnik Ljubomir Kolarek i direktorica HPB-ovog Regionalnog centra Varaždin Alenka Erdelja.

„Svjesni smo da je ulaganje u znanje i intelektualni kapital najbolja investicija i osnovni preduvjet jačanja konkurentnosti naše zemlje i uvijek nam je drago biti dio projekta koji potiču mlade ljude na obrazovanje. Prilagođavanjem svojih proizvoda i usluga mogućnostima studenata, nastojimo im olakšati i pojednostaviti studentski život - izjavila je Alenka Erdelja, direktorica regionalnog centra HPB-a Varaždin.

Gradonačelnik Ljubomir Kolarek tom je prilikom izrazio zadovoljstvo novom suradnjom s Hrvatskom poštanskom bankom s kojom Grad surađuje na projektima poticanja razvoja gospodarstva na ovom području.

Hrvatska poštanska banka sudionik je mnogih projekata usmjerenih unaprjeđenju znanja, poticanju kreativnosti mladih ljudi i poboljšaju kvalitete studentskog života, a posljednjih nekoliko godina Banka intenzivno pridonosi povećanju financijske pismenosti učenika i studenata.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Tko više radi, treba biti i više plaćen: uskoro dolazi sustav koji će objediniti rad svih bolnica u Hrvatskoj
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.