PLANINARSKO DRUŠTVO PRELOG održalo godišnju skupštinu

I planinari Planinarskog društva Prelog održali su svoju godišnju izvještajnu skupštinu. O radu društva u prošloj godini te planovima za ovu godinu govorio je predsjednik društva Tihomir Bogomolec.

Skupštini su nazočili predstavnici Hrvatske gorske službe spašavanja Čakovec, Planinarskog društva Bundek, Udruge Laganini, Biciklističkog kluba Prelog te brojni članovi društva. Usvojen je novi plan izleta za 2017. godinu te je podneseno financijsko izvješće o poslovanju za 2016. godinu.

Skup je pozdravio i članovima Planinarskog društva Prelog zaželio uspješan rad gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek, a uz njega skupštini je nazočio i  zamjenik gradonačelnika Zdravko Kvakan. Planine pružaju nebrojene užitke svakome tko ima sposobnost da ih uoči, doživi i ponese u sebi.

U njima će naći zadovoljstvo običan izletnik, penjač, istraživač, čovjek željan odmora, rekreacije, prirodnih ljepota, širokih vidika, mirisa cvijeća i šume i novih doživljaja. Planinarenjem se bave ljudi svih životnih dobi i najrazličitijih struka, a svatko izabire ciljeve koji mu odgovaraju po sklonostima, sposobnostima i drugim mogućnostima.

Planinari Planinarskog društva Prelog pozivaju sve oni koji žele da im se pridruže na nekom od njihovih izleta, javlja Prelog.hr.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Janet Jackson dobila nagradu 'Billboard Icon': govor posvetila svim ženama
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.