Povezane vijesti
MNOGO zanimljivih utakmica

MNOGO zanimljivih utakmica

Tri kola prije kraja prvenstva 1. Međimurske nogomete lige vodi se velika borba kako za naslov prvaka lige tako i za opstanak gdje su u teškoj situaci...

NK NAPRIJED Za novog predsjednika izabran Ante Žvorc

Izbornu skupštinu proteklog je vikenda održao Nogometni klub Naprijed iz Cirkovljana. Skupština je održana u Domu kulture u Cirkovljanu, u subotu 20. siječnja.

Izvješće o radu kluba u prošloj godini podnio je dosadašnji predsjednik kluba Robert Verli, blagajničko izvješće Ivan Šimunković, a izvješće Nadzornog odbora Josip Glavina. Rezultate mladih predstavio je Josip Hižman.

Posebno je i pozdravljen rad s najmlađima te je istaknuto da je Nogometni klub Naprijed jedan od rijetkih klubova koji samostalno, bez uključivanja u bilo koju školu nogometa, radi sa najmlađima.

Izabrano je novo vodstvo kluba, a na čelo novog Izvršnog odbora, kao novi predsjednik kluba, izabran je Ante Žvorc. Sve je prisutne pozdravio ispred Grada Preloga, Dejan Naranđa, predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Preloga, a skupštinare Naprijeda pozdravili su i predstavnici prijateljskih klubova iz Goričana i Preloga te predstavnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Cirkovljan. Predstavio se i novi trener seniorskog sastava Naprijeda Robert Katanec, javlja Prelog.hr.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Pucnjava u Utrinama: policija uhitila počinitelja
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.