LAGANINI Bicklom i ove godine od Preloga do Vukovara

U subotu, 4. veljače 2017. godine, u prostorima Doma kulture Grada Preloga, Udruga Laganini Prelog je održala redovnu godišnju skupštinu. Predsjednik Udruge, Miljenko Blažeka, iznio je kratki pregled aktivnosti u kojima su sudjelovali članovi Udruge.

Kroz cijelu su se prošlu godinu članovi nastojali uključiti u sve biciklističke manifestacije na području Grada, županije, ali i šire pa su tako sudjelovali i na BIMEP-u, Prvomajskoj biciklijadi, Priločkom maratonu, Panonskom maratonu, Međimurskoj turi, usponu na Zavižan i drugim biciklijadama.

Organizirali su biciklističko hodočašće u Mariju Bistricu, biciklijadu povodom Tjedna kretanja u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo Međimurske županije i drugim udrugama s područja Grada. Osobito se ponose što su četvrtu godinu za redom organizirali biciklijadu „Biciklom za Vukovar“ u kojoj je sudjelovalo 27 biciklista uključujući i dva djelatnika Policijske postaje Preloga, a sve je podupro Grad Prelog i mnogobrojni sponzori.

Na skupštini je donesena odluka da se u 2017. godini po peti put za redom biciklima posjeti Vukovar i to upravo na Dan državnosti 25. lipnja 2017. godine te da se organizira biciklijada povodom „Tjedna sporta“. Prisutnima su se obratili i gosti iz prijateljskih udruga s područja Grada te je tako najavljena suradnja i s Planinarskim društvom Prelog te Biciklističkim klubom Prelog, javlja Prelog.hr.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Grmoja o odgovornosti Mosta: 'Ništa nismo skrivali, to nisu naši ljudi'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.