KNJIŽNICA PRELOG Veliko hvala tvrtki Marti za uređenje terase

Knjižnica i čitaonica Grada Prelog uputila je zahvalu donatoru - tvrtki Marti d.o.o. iz Preloga.

Prenosimo njihov tekst u cijelosti.

'Ove godine smo promovirali našu terasu koja je okupljala ljude raznih profila, uzrasta i motivacija za dolazak u našu knjižnicu. Na njoj smo organizirali radionice, druženja, kvizove, pričaonice, predavanja, ugostili nam drage ljude i na taj način je terasa postala dio života knjižnice ali i njenih članova.

Veliki faktor uspjeha terase je i njezino uređenje za koje je velikim djelom zaslužna donacija tvrtke Marti d.o.o. Naime, direktor firme Mario Petković odobrio je donaciju prijekopotrebnog stalka za bicikle kao i zaštitne ograde koja je terasu ograđivala od neželjenih pogleda te davala potrebnu zaštitu od prašine i kamenčića.

Ogradu je dizajnirao Danijel Kramar, no u izradi je sudjelovao cijeli grafički tim tvrtke jer je rok za isporuku bio vrlo kratak. Gospodin Marijan Prekopec je nadzirao isporuku, a na kraju je cijelu priču završio djelatnik Nikola koji je ogradu i postavio.

Ovim putem zahvaljujemo u ime svih članova i korisnika Knjižnice (njih 860) direktoru Petkoviću, te svim djelatnicima tvrtke Marti uključenim u izradu ovog projekta, na vrijednoj donaciji te trudu i vremenu uloženom u njezinu izradu. Ograda je prekrasna i s ponosom ju postavljamo na terasu. U zimi ćemo iznaći mjesta u Knjižnici kako bi se i dalje mogli hvaliti ovako prekrasnim promo dizajnom.

U Martiju su kreativni i inovativni pa nije ni čudo da si baš pašemo! Vele nam ljudi da smo i mi takvi... Najbolja knjižnica + najbolja promo firma= ostvarenje snova. Trebamo li išta dodati?'

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Porazni rezultati projekta o sigurnosti djece na cesti: škole imaju lošu infrastrukturu, roditelji loš primjer...
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.