FOTO Tetar Gavran s predstavom 'Pivo' gostovao u Prelogu

Na daskama Doma kulture u Prelogu, u petak 6. listopada 2017. godine, predstavio se Tetar Gavran s predstavom 'Pivo'. Predstava je organizirana povodom Svjetskog dana učitelja.

Peti listopada Svjetskim je danom učitelja proglasio UNESCO 1994. godine. Obilježava se u više od stotinu zemalja svijeta pa tako i diljem Hrvatske. To je prilika da se pokaže da je rad učitelja i nastavnika prepoznat kao jedan od najvažnijih za ukupan razvoj društva te da se kao takav i cijeni.

Pivo je neobična komedija koja govori o ocu i sinu i njihovu odnosu tijekom šezdeset godina. Autor Miro Gavran s puno je humora i topline prikazao suvremene prepoznatljive karaktere koji nas vode kroz situacije koje su mnogi od nas proživjeli s roditeljima ili s djecom.

Šarmantno se poigravajući mačističkim mitovima i međugeneracijskim odnosima, Zlatko Ožbolt i Jakov Gavran izgradili su u ovoj suptilnoj predstavi uvjerljive životne likove, vođeni sigurnom redateljskom rukom velike hrvatske glumice Helene Buljan, javlja Prelog.hr.

Privođenje Ivana Crnjca, bivšeg financijskog direktora Agrokora
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.