FOTO Tetar Gavran s predstavom 'Pivo' gostovao u Prelogu

Na daskama Doma kulture u Prelogu, u petak 6. listopada 2017. godine, predstavio se Tetar Gavran s predstavom 'Pivo'. Predstava je organizirana povodom Svjetskog dana učitelja.

Peti listopada Svjetskim je danom učitelja proglasio UNESCO 1994. godine. Obilježava se u više od stotinu zemalja svijeta pa tako i diljem Hrvatske. To je prilika da se pokaže da je rad učitelja i nastavnika prepoznat kao jedan od najvažnijih za ukupan razvoj društva te da se kao takav i cijeni.

Pivo je neobična komedija koja govori o ocu i sinu i njihovu odnosu tijekom šezdeset godina. Autor Miro Gavran s puno je humora i topline prikazao suvremene prepoznatljive karaktere koji nas vode kroz situacije koje su mnogi od nas proživjeli s roditeljima ili s djecom.

Šarmantno se poigravajući mačističkim mitovima i međugeneracijskim odnosima, Zlatko Ožbolt i Jakov Gavran izgradili su u ovoj suptilnoj predstavi uvjerljive životne likove, vođeni sigurnom redateljskom rukom velike hrvatske glumice Helene Buljan, javlja Prelog.hr.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Nastavlja se diplomatski rat zbog napada na bivšeg ruskog špijuna i njegovu kćer
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.