FOTO Smotra puhačkih orkestara i limenih glazbi u Prelogu

U organizaciji Puhačkog orkestra Grada Preloga i Zajednice hrvatskih kulturno umjetničkih udruga Međimurske županije odražana je u Prelogu, 18. lipnja 2017. godine, 24. po redu Smotra puhačkih orkestara i limenih glazbi Međimurske županije.

Inače, prva je smotra održana u Belici 1994. godine, a prošle je godine domaćin smotre bilo Mursko Središće. Smotra je okupila trinaest limenih glazbi i orkestara iz Kotoribe, Podturna, Domašinca, Donjeg Kraljevca, Donje Dubrave, Murskog Središća, Nedelišća, Male Subotice, Dekanovca, Goričana, Belice, Čakovca i domaćina Preloga.

Susret je otvoren zajedničkom izvedbom himne Republike Hrvatske te pjesme 'Priločka koračnica'. Sve su sudionike pozdravili gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek te predsjednik Zajednice hrvatskih kulturno umjetničkih udruga Međimurske županije i predsjednik Upravnog odbora Hrvatskog sabora kulture Dejan Buvač, koji je imao čast i otvoriti Smotru.

Na pozornici ispred Doma kulture, izmjenjivali su se orkestri i limene glazbe, a brojni su posjetitelji mogli uživati u odlično pripremljenim programima svih sudionika ove Smotre. Puhački orkestar Grada Preloga, iako po godinama svojih članova i svojoj povijesti, jedan od najmlađih, pokazao se kao odličan organizator, javlja Prelog.hr.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Ostvario je snove svih ljubitelja slatkog: prvi Hrvat koji proizvodi proteinski sladoled bez šećera!
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.