FOTO Opera pod zvijezdama u samom centru Preloga

Šestu godinu uzastopce, u Prelogu je priređena glazbena svečanost pod nazivom Opera pod zvijezdama. Ove je godine uz Grad Prelog, Dom kulture Grada Preloga i Turističku zajednicu Grada Preloga, u organizaciji Opere pod zvijezdama sudjelovao Koncertni ured Varaždin i Austrijski kulturni forum.

Opera po zvijezdama održana je, pred ispunjenim gledalištem na Trgu Slobode, u nedjelju 2. srpnja 2017. godine. Program pod nazivom 'Iz Beča s ljubavlju' pripremili su glazbenici, operni pjevači, Bibiana Nwobilo i Steven Scheschareg, uz Hrvatski komorni orkestar kojim je ravnao dirigent Miran Vaupotić.

Izveli su djela Mozarta, Kálmána, Lehára, Straussa i drugih skladatelja. Koncert je završio popularnom arijom 'Dođi u Varaždin' ('Kommt mit nach Varasdien').

Hrvatski komorni orkestar nastupit će ove godine u Prelogu i u mjesecu prosinca, kada će 17. prosinca u Župnoj crkvi sv. Jakoba održati božićni koncert, javlja Prelog.hr.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Nova dimenzija apsurda u Lijepoj našoj: 'kninska kraljica' na čelu Radne skupine za izradu novog Zakona kojem je za dlaku umakla
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.