FOTO Memorijal Kreše Madića u Čukovcu osvojila Mladost iz Svete Marije

Nogometni klub Čukovec 77 i ove je godine okupio osam nogometnih klubova na još jednom Memorijalu Krešimira Madića. Bio je ovo dvadeset i peti po redu turnir, a uz klubove s područja Preloga, Mladost Komet, Galeb, Naprijed, ČSK, Otok i Draškovec, ove su godine sudjelovali i Drava iz Donjeg Mihaljevca i Mladost iz Svete Marije.

U petak je odigran i četvrti po redu pozivni turnir igrača do deset godina. Sudjelovalo je pet ekipa, a na kraju je najuspješnija bila ekipa domaćina, Čukovca 77. Drugo je mjesto osvojila Mladost Komet, a treće ekipa NŠ Donji Kraljevec/Goričan. Najboljim je igračem proglašen Saša Kočet iz Mladosti Komet, najbolji je golman bio Borna Bartolić iz Čukovca 77, a naslov najboljeg strijelca podijelili su Gabrijel Orehovec iz Čukovca 77 i Dominik Petković iz Mladosti Komet. Najprecizniji igrač u igri preciznosti udarca bio je Petar Gašparić iz Čukovca 77.

Seniorski turnir je odigran u dva dana, a u nedjelju prijepodne položeni su i vijenci na spomenik palom hrvatskom branitelju Krešimiru Madiću u Čukovcu. Nakon subotnjih utakmica četvrtfinala i polufinala, u nedjelju su odigrane utakmice za treće mjesto i finalna utakmica.

Finale su izborili Mladost iz Svete Marije i Naprijed iz Cirkovljana, koji su svoje protivnike u polufinalu Mladost Komet i Galeb iz Oporovca izbacili nakon udaraca sa jedanaest metara. U utakmici za treće mjesto Galeb je također slavio nakon izvođenja udaraca s jedanaest metara protiv Mladosti Komet.

Naslov pobjednika dvadeset i petog po redu Memorijala Kreše Madića osvojila je ekipa Mladosti iz Svete Marije, slavivši u finalu protiv Naprijeda iz Cirkovljana. Najboljim igračem proglašen je Mihael Vlah (Mladost, Sveta Marija), najbolji je strijelac Luka Dominić (Galeb), a najbolji golman Domagoj Kanižaj (Mladost, Sveta Marija), javlja Prelog.hr.

'HDZ je na gubitku, protivljenjem radu Povjerenstva stvaraju dojam da nešto skrivaju'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.