Povezane vijesti
DRAVA (DM) bolja od Vučetinca

DRAVA (DM) bolja od Vučetinca

U prijateljskoj pripremnoj utakmici u Donjem Mihaljevcu  NK Drava pobijedila je NK Vučetinec rezultatom 5:1, ekipu kojoj je nedostajalo nekoliko igrač...

FOTO Memorijal Kreše Madića u Čukovcu osvojila Mladost iz Svete Marije

Nogometni klub Čukovec 77 i ove je godine okupio osam nogometnih klubova na još jednom Memorijalu Krešimira Madića. Bio je ovo dvadeset i peti po redu turnir, a uz klubove s područja Preloga, Mladost Komet, Galeb, Naprijed, ČSK, Otok i Draškovec, ove su godine sudjelovali i Drava iz Donjeg Mihaljevca i Mladost iz Svete Marije.

U petak je odigran i četvrti po redu pozivni turnir igrača do deset godina. Sudjelovalo je pet ekipa, a na kraju je najuspješnija bila ekipa domaćina, Čukovca 77. Drugo je mjesto osvojila Mladost Komet, a treće ekipa NŠ Donji Kraljevec/Goričan. Najboljim je igračem proglašen Saša Kočet iz Mladosti Komet, najbolji je golman bio Borna Bartolić iz Čukovca 77, a naslov najboljeg strijelca podijelili su Gabrijel Orehovec iz Čukovca 77 i Dominik Petković iz Mladosti Komet. Najprecizniji igrač u igri preciznosti udarca bio je Petar Gašparić iz Čukovca 77.

Seniorski turnir je odigran u dva dana, a u nedjelju prijepodne položeni su i vijenci na spomenik palom hrvatskom branitelju Krešimiru Madiću u Čukovcu. Nakon subotnjih utakmica četvrtfinala i polufinala, u nedjelju su odigrane utakmice za treće mjesto i finalna utakmica.

Finale su izborili Mladost iz Svete Marije i Naprijed iz Cirkovljana, koji su svoje protivnike u polufinalu Mladost Komet i Galeb iz Oporovca izbacili nakon udaraca sa jedanaest metara. U utakmici za treće mjesto Galeb je također slavio nakon izvođenja udaraca s jedanaest metara protiv Mladosti Komet.

Naslov pobjednika dvadeset i petog po redu Memorijala Kreše Madića osvojila je ekipa Mladosti iz Svete Marije, slavivši u finalu protiv Naprijeda iz Cirkovljana. Najboljim igračem proglašen je Mihael Vlah (Mladost, Sveta Marija), najbolji je strijelac Luka Dominić (Galeb), a najbolji golman Domagoj Kanižaj (Mladost, Sveta Marija), javlja Prelog.hr.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Policija provela akciju: koliko su vozači samosvjesni u vezi vlastite sigurnosti u automobilu?
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.