Povezane vijesti
5. Divlji triatlon Prelog

5. Divlji triatlon Prelog

U Prelogu će se u nedjelju 2. kolovoza organizaciji DŠR "Sportikus" po peti put održati Divlji triatlon amaterskog karaktera s početkom u 9:30 sati. P...

FOTO Divlji triatlon u Prelogu - najbolji Fran Tisaj i Danijela Krobot

U organizaciji nekolicine sportskih zanesenjaka, predvođenih Damirom Žegarcem iz Preloga, održan je, u nedjelju 6. kolovoza, sedmi po redu Divlji triatlon.

Natjecatelji su se ogledali u supersprint triatlonu (375 m plivanja, 10 km bicikla i 3 km trčanja), a sama utrka se održala na šoderici Cirkovljan, dok je druženje i podjela nagrada održano nakon utrke u Marini Prelog.

 

Glavni pokrovitelj triatlona bila je Zajednica sportskih udruga Grada Preloga. Sudjelovalo je ukupno 86 natjecatelja u muškoj i ženskoj konkurenciji, a zanimljivost je da je među natjecateljima bio i hrvatski olimpijac Damir Martin. Ovaj sjajni veslač, dio svojih priprema za Svjetsko prvenstvo provodi u Prelogu, na prostoru akumulacijskog jezera Hidroelektrane Dubrava. U

muškoj konkurenciji prvo je mjesto osvojio Fran Tisaj, drugo Martin Štefan, a treće Denis Pleše. U ženskoj konkurenciji, najbolja je bila Danijela Krobot, ispred Marine Obelić i Sonje Kreč.

Organizatori zahvaljuju svim sponzorima koji su pomogli u organizaciji ovog zanimljivog, sportskog događanja i već pozivaju na novi, osmi po redu, Divlji triatlon sljedeće godine, javlja Prelog.hr.

Šprajc premijeru poklonio košaricu sa namirnicama bogatim željezom protiv anemije
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.