Povezane vijesti
5. Divlji triatlon Prelog

5. Divlji triatlon Prelog

U Prelogu će se u nedjelju 2. kolovoza organizaciji DŠR "Sportikus" po peti put održati Divlji triatlon amaterskog karaktera s početkom u 9:30 sati. P...

FOTO Divlji triatlon u Prelogu - najbolji Fran Tisaj i Danijela Krobot

U organizaciji nekolicine sportskih zanesenjaka, predvođenih Damirom Žegarcem iz Preloga, održan je, u nedjelju 6. kolovoza, sedmi po redu Divlji triatlon.

Natjecatelji su se ogledali u supersprint triatlonu (375 m plivanja, 10 km bicikla i 3 km trčanja), a sama utrka se održala na šoderici Cirkovljan, dok je druženje i podjela nagrada održano nakon utrke u Marini Prelog.

 

Glavni pokrovitelj triatlona bila je Zajednica sportskih udruga Grada Preloga. Sudjelovalo je ukupno 86 natjecatelja u muškoj i ženskoj konkurenciji, a zanimljivost je da je među natjecateljima bio i hrvatski olimpijac Damir Martin. Ovaj sjajni veslač, dio svojih priprema za Svjetsko prvenstvo provodi u Prelogu, na prostoru akumulacijskog jezera Hidroelektrane Dubrava. U

muškoj konkurenciji prvo je mjesto osvojio Fran Tisaj, drugo Martin Štefan, a treće Denis Pleše. U ženskoj konkurenciji, najbolja je bila Danijela Krobot, ispred Marine Obelić i Sonje Kreč.

Organizatori zahvaljuju svim sponzorima koji su pomogli u organizaciji ovog zanimljivog, sportskog događanja i već pozivaju na novi, osmi po redu, Divlji triatlon sljedeće godine, javlja Prelog.hr.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Jasenovac najugroženije područje u RH: Sava uskoro na najvišem vodostaju ikada
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.