DAMIR MARTIN Srebrni olimpijac u veslanju trenira u Prelogu

U sklopu priprema za Svjetsko veslačko prvenstvo, koje se od 24. rujna do 01. listopada, održava u američkoj saveznoj državi Florida, u Prelogu boravi sjajni hrvatski olimpijac Damir Martin.

Svoje pripreme provodi na akumulacijskom jezeru HE Dubrava te u prostorima Sportsko rekreacijskog centra DG Sport. Damir Martin olimpijski je doprvak iz Rio de Janeira i dvostruki europski prvak u samcu, a ove je godine osvojio i srebrnu medalju na Europskom prvenstvu u veslanju u Račicama. 

Uz ove uspjehe osvajač je i srebrne olimpijske medalje u Londonu te svjetskih zlatnih medalja u četvercu sa Martinom i Valentom Sinkovićem te Davidom Šainom.

Prijem za ovog sjajnog sportaša i njegovu ekipu priredio je u prostorima gradske uprave Grada Preloga gradonačelnik Ljubomir Kolarek. Istakao je ponos što je Prelog domaćin pripremama vrhunskih hrvatskih sportaša.

DG Sport i mogućnosti koje nudi „Priločko jezero“ izuzetno su velike te se možemo samo nadati kako ćemo ih u budućnosti znati što bolje iskoristiti, javlja Prelog.hr.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Saborski zastupnici se ni međusobno ne poznaju: HDZ-ovci rekorderi u nepoznavanju kolega iz klupa
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.