Povezane vijesti
FESTIVAL Čakovec živi sport u petak

FESTIVAL Čakovec živi sport u petak

U sklopu proslave Dana Grada Čakovca, a nakon prošlogodišnjih odličnih iskustava Zajednica sportskih udruga Čakovca po drugi puta ovog petak 25. svibn...

ZAVRŠNE PRIPREME TZ Grada Čakovca priprema Festival cvijeća, jagoda i tradicije

Festival cvijeća, jagoda i tradicije u Čakovcu održat će se od 25. do 27. svibnja 2018. godine kao dio manifestacije kojom će se obilježiti Dani grada Čakovca.

>>> POZIV IZLAGAČIMA Čakovec postaje grad cvijeća, jagoda i tradicije

Koncept Festivala osmišljen je s naglaskom na izložbu i prodaju cvijeća te drugog ukrasnog bilja, ali i kao predstavljanje raznih umjetničkih djela koja uključuju cvijeće.

Osim cvjetnih boja, centar grada ispunit će i opojni mirisi jagoda iz svih krajeva Hrvatske, a s ciljem podizanja razine i prezentacije kulinarskih proizvoda i razvoja eno-gastro destinacije.

- Tijekom svih čakovečkih manifestacija već tradicionalno se njeguju običaji i kultura međimurskog kraja koji ni ove godine neće izostati zahvaljujući vrijednim rukama naših izlagača - kažu u TZ grada Čakovca.

Djelatnici TZ Grada Čakovca u završnim su pripremama za nadolazeći Festival cvijeća, jagoda i tradicije. Sami ručno izrađuju svaki cvijetak, njih preko 400 komada što dodatno daje čar jer u svaki detalj unose ljubav i pažnju prema svome gradu.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Živi zid dijelio jagode ispred HNB-a: naljutili proizvođača s obližnjeg štanda
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.