Povezane vijesti
FESTIVAL Čakovec živi sport u petak

FESTIVAL Čakovec živi sport u petak

U sklopu proslave Dana Grada Čakovca, a nakon prošlogodišnjih odličnih iskustava Zajednica sportskih udruga Čakovca po drugi puta ovog petak 25. svibn...

VIDEO Čakovec je prije tri godine prvi u Hrvatskoj bio 'happy grad'

Čakovec se 15. veljače 2014. godine pretvorio u rasplesani grad. Naime, glavnim ulicama međimurskog glavnog grada snimljen je spot na temu 'Happy Čakovec'.

Ideja je temeljena na velikoj popularnosti i viralnosti spota pjesme Happy i snimanju sličnih varijacija diljem svijeta. Međimurci su se prvi u Hrvatskoj, po uzoru na svjetske metropole, priključili ovoj akciji. Zaplesali su svi bez obzira na godine i tako barem na trenutak zaboravili svakodnevicu. 

Zabave nije nedostajalo, a Međimurke i Međimurci putem spota kojeg je snimio i režirao Žan Novosel, svijetu su poslali poruku koliko vole zabavu i kako im je malo potrebno za istinsku sreću i osmijeh na licu. Idejni začetnici projekta su Daniel Hampamer Kiga i Facebook grupa Čakovčanke i Čakovčanci.

Spot je objavljen na današnji dan prije tri godine. Prisjetimo se svi zajedno kako je to izlgledalo na čakovečkim ulicama.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Tolušić postao najmoćniji član Vlade: dobio je funkciju potpredsjednika Vlade i vrući krumpir Agrokora
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.