SIBON Napravite vlastiti pjenušac na Jeseni u gradu Zrinskih

Na manifestaciji 'Jesen u gradu Zrinskih' imate priliku i sami se nakratko osjećati kao Dom Perignon!

Konkretno, moći ćete sami odraditi završnu fazu pripreme pjenušca! Uz pomoć stručnjaka vinarije Sibon, Gordana Horvata i Alena Švende, slijedeći upute u vlastitom ćete aranžmanu degožirati pjenušac.

Točnije, otvorit ćete bocu smrznutog pjenušca. Najprije slijedi izbacivanje taloga, potom dodavanje ekstradicijskog likera.

Na kraju na bocu stavite pluteni čep, zavežete metalnu mrežicu te dodate kapicu. Na bocu ide personalizirana etiketa s vašim imenom – i rezultat je vlastito pjenušavo vino.

Posjetite "Jesen u gradu Zrinskih" i pogledajte raskoš nadolazećeg godišnjeg doba! Načinite vlastiti pjenušac i pogledajte svu silu drugih sadržaja.

Skandal u Dubrovniku: obitelji i sezonci ne mogu biti ni podstanari dok drugi bespravno žive u gradskim stanovima
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.