PRVA U MEĐIMURJU Mihovljan dobio prvu ženu zapovjednicu DVD-a

Izborne skupštine Dobrovoljnih vatrogasnih društava u punom su jeku, protekle subote vodstvo za naredno četverogodišnje razdoblje birao je DVD Mihovljan. Skupština je bila prilika i da se rezimira prethodna te najave planovi za tekuću godinu.

DVD Mihovljan je poput ostalih vatrogasnih društava s područja Grada u protekloj godini glavninu svog rada usmjerio prema podizanju spremnosti svojih članova, edukaciji građana o opasnostima od požara, aktivnostima unutar svog mjesnog odbora, te rada s mladima. Značajnijih intervencija, prvenstveno zahvaljujući prethodnom radu te visokoj svjesnosti stanovništva o opasnostima od požara nije bilo, no DVD se dodatno opremio.

Za predsjednika DVD-Mihovljan u narednom razdoblju ponovno je izabran Josip Jezernik, zamjenik je Josip Mrazović, zapovjednica je Tihana Zak Tompoš, zamjenik zapovjednika je Igor Posedi, tajnica Martina Pongračić, a Julija Pintarić je blagajnica. Ovime je DVD u Mihovljanu postao jedino dobrovoljno vatrogasno društvu u Međimurju, koje ima ženu zapovjednicu, a takvih je u ostatku Hrvatske još samo osam.

Čestitajući novoizabranom vodstvu gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač, rekao je da mihovljanski DVD iz godine u godinu pokazuje svoju obučenosti i vještinu na brojnim natjecanjima gdje osvajaju dobre rezultate.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Otkazani su pregovori dobavljača i izvanredne Uprave Agrokora!
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.