PRVA U MEĐIMURJU Mihovljan dobio prvu ženu zapovjednicu DVD-a

Izborne skupštine Dobrovoljnih vatrogasnih društava u punom su jeku, protekle subote vodstvo za naredno četverogodišnje razdoblje birao je DVD Mihovljan. Skupština je bila prilika i da se rezimira prethodna te najave planovi za tekuću godinu.

DVD Mihovljan je poput ostalih vatrogasnih društava s područja Grada u protekloj godini glavninu svog rada usmjerio prema podizanju spremnosti svojih članova, edukaciji građana o opasnostima od požara, aktivnostima unutar svog mjesnog odbora, te rada s mladima. Značajnijih intervencija, prvenstveno zahvaljujući prethodnom radu te visokoj svjesnosti stanovništva o opasnostima od požara nije bilo, no DVD se dodatno opremio.

Za predsjednika DVD-Mihovljan u narednom razdoblju ponovno je izabran Josip Jezernik, zamjenik je Josip Mrazović, zapovjednica je Tihana Zak Tompoš, zamjenik zapovjednika je Igor Posedi, tajnica Martina Pongračić, a Julija Pintarić je blagajnica. Ovime je DVD u Mihovljanu postao jedino dobrovoljno vatrogasno društvu u Međimurju, koje ima ženu zapovjednicu, a takvih je u ostatku Hrvatske još samo osam.

Čestitajući novoizabranom vodstvu gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač, rekao je da mihovljanski DVD iz godine u godinu pokazuje svoju obučenosti i vještinu na brojnim natjecanjima gdje osvajaju dobre rezultate.

Europska agencija za lijekove traži novo sjedište, gradonačelnik Milan Bandić predlaže Zagreb
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.