GRADONAČELNIK primio dobitnicu Rektorove nagrade Tenu Stričak

Gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač u utorak je primio stomatologinju Tenu Stričak, dobitnicu Rektorove nagrade u školskoj godini 2016./2017. i to za individualni znanstveni rad za kliničku eksperimentalnu studiju „Usporedba preciznosti otisaka dobivenih različitim metodama miješanja alginata“.

Tena Stričak nedavno je diplomirala stomatologiju, bila je stipendistica Grada Čakovca, a i peterostruka je prvakinja Hrvatske u cheerleading plesu. Ova svestrana mlada osoba, trenutno živi u Zagrebu, no želja joj je vratiti se u rodni grad te se ovdje graditi profesionalnu karijeru.

Čakovečki gradonačelnik čestitao joj je na Rektorovoj nagradi, ali i na uspješno završenom studiju. Kako je istaknuo, njezin uspjeh još je jedan pokazatelj opravdanosti ulaganja u obrazovanje.

Grad Čakovec godinama stipendira studente, grad smo u Hrvatskoj koji s obzirom na broj stanovnika ima najviše studenata. Doduše, nema mnogo njih koji poput Tene dobivaju priznanja i nagrade poput Rektorove, pa je njezin uspjeh tim veći.

- Bez obzira na to što trenutno tražiš posao, siguran sam da je pred tobom blistava profesionalna karijera - rekao je, među ostalim, gradonačelnik Kovač.

 

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Slučaj vršnjačkog nasilja čija je žrtva opet postala žrtva: tražili odštetu, pa moraju vratiti 138 tisuća kuna
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.