GRAD ČAKOVEC donirao elektronički pikado županijskoj HVIDR-i

Nekoliko puta godišnje članovi HVIDR-e Međimurske županije okupljaju se na druženju na odmaralištu na Dravi kod Kuršanca, koje su dobili od HEP-a na korištenje. Uz grah i sportske igre druže se cijele braniteljske obitelji, a zahvaljujući donaciji Grada Čakovca od ove godine moći će igrati i elektronski pikado.

Naime, čelništvo HVIDR-e uputilo je gradonačelniku Čakovca Stjepanu Kovaču zamolbu za nabavkom elektroničkog pikada, koji bi koristili za druženja i sportska natjecanja. Uređaj je od danas u upotrebi, a koristit će ga svi članovi HVIDR-e i članovi njihovih obitelji.

Posjet objektu na Dravi bila je prilika da se zapale svijeće podno spomen ploče postavljene u počast svih preminulih članova međimurskog ogranka HVIDR-e.

Zanimljivo je da je međimurska HVIDR-a od HEP-a ovaj objekt i okoliš dobila na korištenje, a održavaju ga i uređuju vlastitim snagama, a čak su izgradili i dječje igralište.

Državni zavod za statistiku šokirao i najpesimističnije demografe: pred Hrvatskom najveći prirodni pad u povijesti! Gost RTL-a Danas demograf Nenad Pokos
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.