FOTO U Čakovcu održani Ljetni kampovi tehničke kulture

Nakon uspješno provedenih Zimskih kampova u siječnju 2017., Grad Čakovec sufinancirao je i Ljetne kampove tehničke kulture za učenike osnovnih škola. Prve ljetne kampove organizirali su i proveli stručnjaci Društva pedagoga tehničke kulture Međimurske županije u razdoblju od 26. do 30. lipnja 2017. godine u I. osnovnoj školi Čakovec, koja je ustupila svoje prostore.

Ukupno 50-ak učenika sudjelovalo je u raznovrsnim radionicama poput radiogoniometrije, izrade elektroničkog sklopa, robotike, strojarstva, modelarstva, programiranja ili u kreativnoj radionici, čime su na kvalitetan način proveli dio ljetnog odmora nakon završetka nastave.

Od 3. do 7. srpnja održat će se radionica Zrakoplovnog i raketnog modelarstva koju vodi Leonardo Belović. Prvo okupljanje zainteresiranih učenika je u ponedjeljak 3. srpnja u 9 sati ispred glavnog ulaza u I. OŠ Čakovec.

Na kraju prvog dijela Kampa učenicima su zaslužene Potvrde za sudjelovanje podijelili Lucijan Franin, predsjednik Zajednice tehničke kulture grada Čakovca i Renata Martinec, predsjednica Društva pedagoga tehničke kulture Međimurske županije.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Reakcije na novi skandal ne prestaju: Šešelja osudili hrvatski političari i podržali radikalnu odluku hrvatske delegacije
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.