FESTIVAL U ČAKOVCU Centar grada u cvijeću uz opojne mirise jagoda

'Festival cvijeća i jagoda' u Čakovcu održat će se od 26. do 29. svibnja. 2017. godine kao dio manifestacije kojom će se obilježiti Dan grada Čakovca.

Koncept Festivala osmišljen je s naglaskom na izložbu i prodaju cvijeća te drugog ukrasnog bilja, ali i kao predstavljanje raznih umjetničkih djela koja uključuju cvijeće. Osim cvjetnih boja, centar grada ispunit će i opojni mirisi jagoda. Ovo domaće slatko voće predstavit će proizvođači iz raznih krajeva Hrvatske.

- Najam javne površine se ne naplaćuje dok je cijena najma štanda 300,00 kuna za sve dane manifestacije. Prijavnice se mogu podići osobno u Turističkom uredu na adresi Kralja Tomislava 1, Čakovec, ili pak sa službenih stranica Turističke zajednice grada Čakovca.

Ispunjena prijavnica može se dostaviti putem elektronske pošte na e-mail: ksenija.zrna@cakovec.hr, faksom na broj 040 310 991, poslati poštom na adresu Turistička zajednica grada Čakovca, Kralja Tomislava 1, 40000 Čakovec, ili osobno u Turistički ured, zaključno s 15. svibnja 2017. godine.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Nova promjena osobnih iskaznica? Iz Bruxellesa stiže novi nalog za dokumente i to zbog straha od terorizma
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.