FAŠNIK Gradskoj kavani Čakovec nagrada TZ grada Čakovca

Ove godine Turistička zajednica grada Čakovca htjela je dati novi zamah fašničkim događanjima u gradu. Obzirom da i vizualni dojam uređenja grada doprinosi ukupnoj atmosferi i uspješnosti manifestacije, pozvali su sve koji djeluju i rade u centru grada da se uključe te tematski urede izloge, prostorije trgovina i ugostiteljske objekte te nose odjeću ili samo prigodno osmišljene detalje, kako bi unijeli 'duh fašnika' u svoj objekat i pridonijeli fašničkom ozračju cijelog grad.

Fašnička je komisija obišla i izabrala najljepši i najorginalniji prostor i njihove djelatnike te ga nagradila prigodnom nagradom. Ocjenjivala se maštovitost, odabir tema i uložen trud. I stoga je najboljima proglašena Gradska kavana Čakovec zajedno sa svim svojim vrijednim djelatnicima pod stručnim vodstvom Vesne i Patrika Pintarića iz Čakovca.

- Svi oni zajedno doprinijeli su da grad Čakovec bude topao domaćin svakom čovjeku dobre volje, koji bijeg od ubrzanog i stresnog života, traži u igri, smijehu i zabavi. Hvala vam draga ekipo na tome, ali i velika hvala svima ostalima koji su se također uključili u ovu akciju! - poručuju iz Turističke zajednice.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Peruško ipak nije probio rok: Izvanredna uprava Agrokora objavila je Nacrt nagodbe!
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.