FAŠNIČKA SUBOTA U ČAKOVCU Grad će građane počastiti krafnama

Fašnička događanja u Čakovcu započinju ove subote Dječjim fašnikom koji okuplja preko 800 djece iz dječjih vrtića. Dječji je fašnik s preko 25 grupa jedan od najvećih u sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

U subotu, 25. veljače, sva pažnja će biti usmjerena na djecu, koja uživaju u pripremama, a i u samom mimohodu i predstavljanju. - Njihovo veselje i entuzijazam izaziva veliko zadovoljstvo svih posjetitelja, kao i nas organizatora - poručuju iz Tursitičke zajednice grada Čakovca.

Mimohod kreće u subotu u 10 sati, uz pratnju Gradskog puhačkog orkestra Čakovec i Čakovečkih mažoretkinja. Nakon predstavljanja djece na pozornici, za sve sudionike Dječjeg fašnika osigurane se besplatne krafne i čaj.

Nakon mimohoda, gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač sa svojim zamjenicima i djelatnicima Turističke zajednice grada Čakovca počastit će građane krafnama koje je osigurao sponzor manifestacije Čakovečki mlinovi d.d..

- Subotnje jutro nek vam bude u znaku početka fašnika, dođite u centar Čakovca i zasladite se tradicionalnom fašničkom poslasticom! - kažu u čakovečkoj Turističkoj zajednici.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Novi nacrt zakona o sukobu interesta: ukida se većina novčanih kazni, radna skupina u šoku
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.