Čakovec predstavlja projekte na međunarodnom sajmu Rexpo

Grad Čakovec predvodnik je modernih investicija među hrvatskim gradovima, o čemu će 25. studenog 2016. u 11.15 sati na Međunarodnom sajmu investicijskih projekata Rexpo 2016 u Zagrebu govoriti gradonačelnik Čakovca i saborski zastupnik Stjepan Kovač i pročelnik čakovečkog Upravnog odjela za prostorno uređenje i Europske fondove Ninoslav Šipoš.

Ovaj sajam ključno je mjesto predstavljanja tvrtki i usluga te mjesto promocije investicijskih potencijala gradova i država. Čakovec redovito implementira napredne tehnologije u razvojne projekte, te organizira iznimno posjećene manifestacije, koje obogaćuju kulturnu i turističku ponudu, ne samo svoje županije, već čitave regije, što je rezultiralo najnižom stopom nezaposlenosti u Hrvatskoj, tako da svojim iskustvom i primjerom može pomoći drugim gradovima.

U fokusu budućih investicija je ekološka održivost, daljnji ekonomski rast i turistička promocija međimurske tradicije i znamenitosti, a detalje o novim projektima možete čuti izravno na sajmu Rexpo ili pronaći na www.cakovec.hr.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Nervoza raste uoči Dana D! Pogledajte kako je izgledalo šest mjeseci bijega Ivice Todorića
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.