URBANOVO Logo Tomislava Brozovića proglašen najboljim

- Urbanovo je bogato nizom popratnih programa, od međunarodnog ocjenjivanja vina do manifestacije Urbanovo night, vinskih radionica i gurman showa, kojima će poseban doprinos dati štrigovski ugostitelji, ali i ugostitelji iz svih krajeva Međimurja.

>>> I OVOGODIŠNJI svibanj rezerviran je za 'Urbanovo' – Dane vina u Međimurju!

 

Svake godine imamo  partnere i time promoviramo i vina iz ostalih hrvatskih regija. Ove će godine to biti naši susjedi iz Koprivničko-križevačke županije - rekao je Matija Posavec, župan Međimurske županije i predsjednik Organizacijskog odbora Urbanovog 2017.

Nakon 21. svibnja manifestacija se nastavlja s Danima otvorenih podruma 26. i 27. svibnja, dok će se 28. svibnja u Svetom Urbanu održati vinske igre, a završnica će biti Vinski bal 3. lipnja. Pokrovitelj ocjenjivanja vina, za koje je ove godine već dosad stiglo čak 190 uzoraka, i ove je godine Općina Štrigova i Turistička zajednica. 

Niz noviteta i inovativnosti, potkrijepio je i ovogodišnji novi logo manifestacije. Na raspisani Javni natječaj pristiglo je čak 133 predložaka, a najbolji u kreativnosti bio je Tomislav Brozović iz Čakovca koji je autor novog vizualnog identiteta „Urbanovo 2017.“. 

- Ideja je proizašla iz opisa što je Urbanovo – platforma za promociju pijenja vina. Tu sam pronašao inspiraciju, a ideja je bila da napravim čišću verziju logotipa i sasvim logično mi je bilo dodati fontu neku finu vinsku čašu koja je ispunjena vinom i koja sama po sebi simbolizira Urbanovo - objasnio je autor.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Komentar Zorana Šprajca: 'Šešelj je srpski problem, a pitanje je Vučiću zašto taj problem uzgaja u svom parlamentu'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.