PRIČA SE Je li došlo vrijeme da se u Čakovcu otvori McDonald's?

Ovih se dana u međimurskom kraju, točnije u Čakovcu, u javnosti pojavila priča kako će se u glavnom gradu Međimurja otvoriti popularni McDonald's. Prema špekulacijama lokacija bi trebala biti novoizgrađeni poslovni prostori Galerije sjever.

Odlučili smo provjeriti o čemu se radi te smo poslali upit u McDonald's.

- Hvala Vam na ukazanom interesu vezanom za proširenje mreže naših restorana. Proširenje mreže restorana je jedan od glavnih ciljeva McDonald'sa u Hrvatskoj te u skladu s tim pratimo tržište i u konstantnoj smo potrazi za novim kvalitetnim lokacijama. O lokaciji i terminu otvorenja novog restorana u našoj mreži, pravovremeno ćemo Vas obavijestiti - stoji u odgovoru koji nam je poslala Anja Štajduhar, koordinatorica ureda Uprave Globalna hrana d.o.o. McDonald’s DL for Croatia.

Budući da iz se ovog odgovora može, a i ne mora isčitati kako je u planu restoran u Čakovcu poslali smo još dodatan upit. - U budućnosti vidimo takvu mogućnost, ali konkretnih planova za sada nemamo - odgovorili su nam.

Je li došlo vrijeme da se u Čakovcu otvori McDonald's i da li je u planu otvaranje restorana upitali smo Maju Đurkin Međimurec, voditeljicu Trgovačkog centra Galerije sjever.

- Za sve stanovnike lijepog nam Međimurja, ali i šire, Galerija sjever zasjat će idućega proljeća s novim zvijezdama. Bit će to mjesto kvalitetne kupnje, zabave, druženja i iznenađenja. Stoga dopustite da Vas iznenadimo kada za to dođe vrijeme. Drago nam je što nas pratite i s nestrpljenjem čekate što smo Vam pripremili - stoji u njezinom odgovoru.

Hoće li među novim zvijezdama biti i McDonald's? Odgovor na to pitanje očito moramo pričekati do proljeća iduće godine.

Tomislav Horvatinčić zbog sinkope trajno vratio vozačku dozvolu policiji
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.