Povezane vijesti
  
4. SAJAM vježbeničkih tvrtki u Varaždinu

4. SAJAM vježbeničkih tvrtki u Varaždinu

U utorak, 10. travnja 2018. god. održao se 4. Sajam vježbeničkih tvrtki u Gospodarskoj školi u Varaždinu gdje su nastupile mnogobrojne vježbeničke tvr...

SAJAM U subotu i nedjelju na Mesapu saznajte sve o pčelarstvu

Uvidjevši da sjeverozapad Hrvatske nema dovoljno kvalitetno pčelarsko događanje, Udruga pčelara Međimurske županije 'Agacija' odlučila je biti suorganizator sajma Mesap Jesen. Tematski fokus sajma je pčelarstvo i prateća industrija.

Sajam se održava 18. i 19. studenog u sajamskoj dvorani Mesapa u Nedelišću, sa službenim otvaranjem u subotu, 18. studenog u 11 sati. Ulaz za posjetitelje je besplatan.

Pčelarski dio sastoji se od proglašenja rezultata i podjele priznanja ovogodišnjeg Međimurskog ocjenjivanja meda, edukacijskog dijela te prodajnog dijela. Proglašenje je na rasporedu u subotu od 11:30 sati. Također, na sajmu će biti izloženi nagrađeni medovi, a neki od njih moći će se kušati. Ovogodišnje ocjenjivanje najveće je do sada.

Edukacijski dio održat će se istog dana u 13:30 sati. Održat će se dva stručna predavanja, a predavači su prof. dr. sc. Dragan Bubalo s temom 'Med i drugi pčelinji proizvodi' te prof. dr. sc. Nikola Kezić s temom 'Rojenje u funkciji sprečavanja pčelinjih bolesti'.

Prodajni dio otvoren je oba dana sajma. Bit će ponuđeni pčelinji proizvodi, oprema (vrcaljke, preše, sterilizatori, kadice za otklapanje, košnice, kontejneri i drugo) i ostale pčelarske potrepštine. Također, na sajmu će se pripremati kolači i jela s medom.

- Pozivamo sve pčelare, one koji bi to htjeli postati, ljubitelje pčela i pčelinjih proizvoda i one koje zanima svijet pčela da nam se pridruže na sajmu, pozivaju iz Udruge pčelara Međimurske županije 'Agacija'.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Opet zadnji: Hrvati najduže ostaju živjeti s roditeljima i to u čitavoj EU
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.