OTVORENO 'Urbanovo 2017' Punina, ukus, ljepota i radost najboljih hrvatskih vina

Danas je u školsko-športskoj dvorani u Štrigovi otvoreno 'Urbanovo 2017.', ovog trenutka zasigurno najveća i najljepša izložba, ustvari festival najboljih hrvatskih, a i više vina europske, pak i svjetske kvalitete.

Priredbu koja ima sve epitete europskih kriterija i Festival pušipela otvorio je Tugomir Majdak, izaslanik predsjednika Hrvatske Vlade i državni tajnik Ministarstva poljoprivrede, u nazočnosti dužnosnika, uglednika i gostiju, među kojima su bili međimurski župan Matija Posavec, njegova zamjenica Sandra Herman, općinski načelnik Stanislav Rebernik, saborski zastupnik Darko Horvat i mnogi drugi.

Sve njih je srdačno pozdravio David Štampar, predsjednik Društva vinogadara i vinara 'Hortus Croatiae', koji je skupa s Posavcem i Rebernikom podijelio najevća priznanja međimurskim vinima, te razrezao rođendansku tortu priredbe 'Urbanovo' koje se održava 18. puta za redom.

Posebno su predstavljena vina i vinari koji su nedavno osvojili visoka europska priznanja za kakvoću svojih vina, Branimir Jakopić, Marko Cmrečnjak i David Štampar.

Premda je ovo tek prvi dan, najveće zadovoljstvo s pravom osjeća župan Matija Posavec, jer ispuniše se njegova obećanja, kako će svako novo 'Urbanovo' biti bolje od minulog i slabije od slijedećeg.

Punina, ukus, ljepota i radost najboljih hrvatskih vina, može se osjetiti i konzumirati u subotu i nedjelju od 12 do 20 sati, a cijeli štrigovski kraj u znaku je vina, koje se toči na svakom koraku.

Treba imati na pameti je 'Urbanovo' festival kulture pijenja vina, te stoga kad morate i možete piti, ne sjedajte za upravljač svojeg vozila, a na usluzi vam je Urbanovobus. Vidimo se u Štrigovi!

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Objavljeni novi mailovi - skupina Borg radila i na privatizaciji HEP-a: 'To moramo bolje osvijestiti kod Andreja
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.