ODLUKA UPRAVE Pevec daje 3.300 kuna za novorođeno dijete

Tvrtka Pevec dat će za svako novorođeno dijete svojih zaposlenika potporu u iznosu od 3.300 kuna neto. Iz Peveca su izvijestili da je tako odlučila Uprava kompanije te da time nastavljaju slijediti zacrtane ciljeve kojima su definirali kako će poboljšavati materijalna prava koje će ostvarivati zaposlenici.

- Nastojimo olakšavati živote našim zaposlenicima na razne načine, pokazujući da brinemo, a jednako tako i konkretnim financijskim stimulacijama. Ovo je samo jedna u nizu odluka kojima želimo pokazati kako nam je stalo da radnici Peveca budu zadovoljni.

Svako novorođene dijete naših zaposlenika od kompanije će dobiti svoj prvi poklon, darovnu karticu s iznosom od 3.300 kuna – napomenuo je predsjednik Uprave Peveca Jurica Lovrinčević.

Iz Peveca kažu da je kompanija na godinu bogatija za više od stotinu novorođenčadi svojih zaposlenika te da će prigodan dar, koji će se davati već od ovoga siječnja, zasigurno biti od velike pomoći za nabavku raznih potrepština.

Pevec uskoro dolazi i u Čakovec.

Kako smo već javili, poznata kompanija Pevec d.d. postala je vlasnikom Merkura u Čakovcu. Riječ je o objektu od gotovo 5.000 četvornih metara, a Merkur u Čakovcu kupljen je kreditnim zaduženjem kod poslovne banke.

- Prodajni centar Pevec u Čakovcu će otvoriti svoja vrata u proljeće 2018. godine. O svemu ćemo vas na vrijeme izvijestiti. U Čakovcu planiramo otvoriti gotovo 45 novih radnih mjesta.

Veseli nas dolazak u Međimurje i vjerujemo kako će tamošnji kupci biti zadovoljni širokom ponudom i dobrim cijenama prvog hrvatskog trgovačkog lanca - rekla nam je Dijana Jendrašinkin, direktorica marketinga i korporativnih komunikacija.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Novi veliki iskorak u medicini: otkriven univerzalni test krvi za rano otkrivanje karcinoma!
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.