Povezane vijesti
Porezna uprava zapošljava više osoba

Porezna uprava zapošljava više osoba

Ministarstvo financija, Porezna uprava, raspisala je oglase za prijam u državnu službu na određeno vrijeme u Područni ured Sjeverna Hrvatska i Područn...

Najnovije u Gospodarstvo
Od utorka poskupljuju sva goriva

Od utorka poskupljuju sva goriva

Od utorka, poskupljuje gorivo - neslužbeno doznaje HRT.  Ipak, dobra je vijest da poskupljenje nije veliko. Dizel bi se trebao prodavati za 10 lipa vi...

Obućarska tvrtka Paul Green zaposlit će 250 ljudi u Prelogu

U gospodarskoj zoni na sjeveru Preloga danas u 15 sati postavljen je kamen temeljac budućeg proizvodno-razvojnog centra u koji austrijska obućarska tvrtka Paul Green ulaže pet milijuna eura.


Otvorenje Austrijanci najavljuju za 1. srpnja 2013., na dan ulaska Hrvatske u EU. Osim tvornice izgradit će i središnji logistički centar za Europu, radionicu za održavanje i popravak strojeva te centar za distribuciju sirovina i gotovih proizvoda, a ta "greenfield" investicija otvorit će 250 radnih mjesta.


− Već 20 godina surađujemo s hrvatskim tvrtkama Meisom iz Goričana i Ivančicom iz Ivanca, pa dobro znamo koliko je ovdje kvalitetna radna snaga. Poznajemo mentalitet ljudi, što je jedan od razloga zašto smo centar pozicionirali upravo ovdje − pojašnjava Gerhard Feger iz Paul Greena. Izrazio je zadovoljstvo brzinom kojom su ishodili potrebne dozvole za gradnju.

Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.