MURSKO SREDIŠĆE Grad na sajmu Rexpo predstavlja zonu Brezje

Grad Mursko Središće, 30. studenoga i 1. prosinca 2017. godine, sudjelovat će na 6. međunarodnom sajmu investicijskih projekata Rexpo 2017. Kako bi se što više unaprijedilo i poticalo investicijsko okruženje Grad Mursko Središće predstavljat će domaće tvrtke koje predstavljaju Grad koji se temeljito razvija na gospodarskoj razini.

Grad će na Rexpo-u izložiti projekt razvoja Gospodarske zone Brezje koja se ciljano razvija kroz komunalnu infrastrukturu koja obuhvaća mogućnost priključenja na vodovodnu, plinsku, elektroopskrbnu mrežu, a od 2020. godine i priključak na kanalizacijsku mrežu.

Od gospodarskih djelatnosti koje se nalaze na području Grada najznačajnije su visoka klasa proizvodnje i opremanja objekata, tekstilna i strojarska industrija, graditeljstvo te ugostiteljstvo.

Kako će izgledati samo predstavljanje Grada na Rexpo-u može pogledati klikom ovdje ili dođite osobno u Zagreb na lokaciju: City Plaza Event centar i podržite svoj Grad Mursko Središće kao novo gospodarsko središte sjevernih vrata Hrvatske. 

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Jandroković prekinuo službeni posjet Srbiji, Šešelj gazio hrvatsku zastavu i psovao delegaciju
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.