MURSKO SREDIŠĆE Grad na sajmu Rexpo predstavlja zonu Brezje

Grad Mursko Središće, 30. studenoga i 1. prosinca 2017. godine, sudjelovat će na 6. međunarodnom sajmu investicijskih projekata Rexpo 2017. Kako bi se što više unaprijedilo i poticalo investicijsko okruženje Grad Mursko Središće predstavljat će domaće tvrtke koje predstavljaju Grad koji se temeljito razvija na gospodarskoj razini.

Grad će na Rexpo-u izložiti projekt razvoja Gospodarske zone Brezje koja se ciljano razvija kroz komunalnu infrastrukturu koja obuhvaća mogućnost priključenja na vodovodnu, plinsku, elektroopskrbnu mrežu, a od 2020. godine i priključak na kanalizacijsku mrežu.

Od gospodarskih djelatnosti koje se nalaze na području Grada najznačajnije su visoka klasa proizvodnje i opremanja objekata, tekstilna i strojarska industrija, graditeljstvo te ugostiteljstvo.

Kako će izgledati samo predstavljanje Grada na Rexpo-u može pogledati klikom ovdje ili dođite osobno u Zagreb na lokaciju: City Plaza Event centar i podržite svoj Grad Mursko Središće kao novo gospodarsko središte sjevernih vrata Hrvatske. 

Slovenija priprema tužbu protiv Hrvatske zbog arbitražne presude!
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.