IZUZETNA BROJKA Terme Sveti Martin posjetilo 40 tisuća turista

- O ovom smo nekada sanjali, a danas je to stvarnost. Minule godine je Terme Sveti Martin posjetilo 40 tisuća turista što je izuzetna brojka, jer pred desetak godina ovdje smo govorili o želji ostvarenja tisuću turista.

Jednako tako raduje i podatak ili činjenica kako su najave za ovu godinu još bolje, a LifeClass širi svoju ponudu, a nije zanemariva ponuda obiteljskih pansiona. Sve skupa, ovo je velika prilika za sve voćare, vinogradare, povrćare i ostale poljoprivredne proizvođače, da svoje proizvode prodaju LifeClassu ili na kućnom pragu. Vjerujete, prilike i šanse su velike, samo ih treba dograbiti, iskoristiti.

Ovo je okupljenima na Godišnjoj izvještajnoj skupštini 'Udruge voćara, vinogradara i povrćara Općine Sveti Martin na Muri, rekao načelnik općine i predsjednik turističke zajednice Općine Sveti Martin na Muri, Franjo Makovec.

I to je prava istina jer OPG-i poput Hažića i Perhoča iz Jurovčaka, Zdravka Šafarića iz Gornjeg Koncovčaka kao i mnogi vinar i mali sirari (turoš), dokaz su kako je suradnja moguća. Stoga proizvođači voća, poglavito jabuka ne bi trebali oblijetati preprodavače (i obrnuto), neko doći u LifeClass i sve dogovoriti.

Sve se ugovara potpisima, a novac se isplaćuje na račune u dogovoren terminu. Dokazano je s druge strane kako turisti, poglavito stranci, vole i cijene izvornu domaću hranu međimursku.

Najveće propisane novčane kazne za prekršaj rastu za do 40 milijuna kn, dio kazni određivat će se prema visini prihoda prekršitelja
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.