BLOČK Prva regionalna workshop konferencija iz blockchain tehnologije

Bločk (izgovara se 'blok') je konferencija posvećena razvoju praktičnog znanja o kriptovalutama, i prva je takve vrste u regiji.

'Planiramo čitav dan produktivnog i praktičnog učenja, s namjerom da vas pošaljemo kući s daleko širom mrežom poznanstava u kripto svijetu, i s praktičnim, upotrebljivim znanjem koje će vam pomoći da lansirate vlastitu kriptovalutu i web API oko nje.

Biti će to aktivan i dinamičan dan pun novih informacija u veoma kratkom roku, no sigurni smo da će vam se isplatiti', poručuju iz Bločk-a.

Konferencija se odvija u Čakovcu (odakle potječe naziv Bločk), gdje je njihov partner TICM – Tehnološko Inovacijski Centar Međimurje – uskočio s prostorom.

Na raspolaganju je multimedijalna dvorana s mjestom za do 100 ljudi, no ulaznice će biti ograničene na 50 – sve više i radionica postaje prekaotična.

Sklopljen je sponzorski dogovor s Starim Hrastom, kako kažu, odličnom craft pivnicom i restoranom, koji će počastiti ručkom, grickalicama, i pićima u neograničenim količinama, kako za vrijeme događaja, tako i na druženju nakon.

Više informacija na web stranici https://bitfalls.com.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Za dva tjedna cijela bi Hrvatska trebala odvojeno prikupljati smeće: provjerili smo hoće li se to stvarno dogoditi?
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.