VIDEO Scifidelity Orchestra rasplesao mentore međimurskih škola

Uz obilježavanje Svjetskog dana učitelja, ali i kao nagrada za činjenicu da su pod njihovim mentorstvom međimurski učenici osvojili prva mjesta na županijskim i međužupanijskim natjecanjima ili su pozvani na državnu smotru LiDraNo i smotru iz građanskog odgoja, čelništvo Međimurske županije predvođeno županom Matijom Posavcem priredilo je svečani prijem za 193 međimurskih mentora.

>>> SVEČANI PRIJEM nagrađenih mentora: Mimohod voditelja međimurskih lumena

Kako bi se nagradio njihov uspjeh i nemjerljiv doprinos koji daju našem obrazovanju, Međimurska županija odlučila ih je okupiti i ove godine, te im već tradicionalno čestitati na ostvarenom, pa su se na pozornici Centra za kulturu redali redom županijski, regionalni, državni, ali i prvaci s međunarodnih natjecanja.

- Na prijemu 193 mentora međimurskih osnovnih i srednjih škola rasplesao nas je i zabavio Scifidelity Orchestra! Hvala polufinalistima Supertalenta, Filipu, Stjepanu, Benjaminu, Abelu, Jošui i Robertu, čestitke na nastupu i puno sreće! Međimurke i Međimurci su uz Vas! - napisao je međimurski župan nakon nastupa Scifidelity Orchestra.

(Izvor: Međimurska županija)

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

'Samo nebo zna' - i Vera Čudina: svoje proročanske moći demonstrirala u centru Zagreba
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.