VIDEO Mejašima se ostvario san, napravili su pjesmu sa Škorom

Mejašima se ostvario još jedan san, napravili su pjesmu zajedno s Miroslavom Škorom, kolegom kojem se dive i kolegom kojeg posebno cijene.

Spot za pjesmu "Otključaj mi vrata" snimljen je u Hrvatskom zagorju, točnije u Kleti Kozjak u Sv. Križu Začretje. Glazbu ovog puta potpisuju Denis Dumančić i Željko Barba, tekst Denis Dumančić, Fayo i Miroslav Škoro, a aranžman i produkciju Denis Dumančić i Branimir Mihaljević

'Za spot je zaslužan režiser Marko Zeljković i njegova ekipa, dok nam prosjek ljepote popravlja prelijepa Antonela Ivanović.' - rekli su članovi Mejaša te dodali:

'U spotu se Edo našao u nezgodnoj situaciji ispod kreveta premlade Antonele, a njen brižni otac Miro pazi da je nitko ne uznemirava dok uči. Pošto se prijateljima pomaže u nevolji, a mi to jesmo i privatno, pokušali smo ga spasiti pa makar nas to koštalo života. Skovali smo plan i krenuli u akciju, ali smo naišli na opasnog stričeka Miru koji misli da želimo u sobu njegove kćeri i pritom nas želi spriječiti.

Pjesma Otključaj mi vrata dio je albuma Sexy ritam, a članovi grupe Mejaša jako smo ponosni jer sada svih 15 pjesama s albuma ima i video spot. Ljeto će posvetiti koncertima na kojima će ujedno promovirati i novi singl, a nakon ljeta se zatravaju u studio i kreću sa snimanjem novih pjesama. 

Osim novom pjesmom i ovom zanimljivom suradnjom, Mejašima su još svježi dojmovi sa njihove iznimno uspješne jednomjesečne turneje u Australiji na kojoj su biili tijekom travnja i svibnja ove godine.

Kako dobre stvari uvijek idu jedna za drugom i iako je još rano, ali upravo su oni jedni od rijetkih koji se mogu pohvaliti da godinu dana unaprijed imaju dogovoreni doček Nove godine i to ni više ni manje nego u Vancouveru.  Međutim prije toga, valja svakako spomenuti da ih krajem godine očekuje američko-kanadska turneja. 

Mejaši su već odavno prepoznati kao odlični zabavljači, vrijedni i u potpunosti posvećeni onome što rade, a čini se da se njihov trud počinje primjećivati i izvan Hrvatske, zasluženo.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Que es Sonar
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.