Povezane vijesti
 ZRINSKICAMA zlato i bronca u Ivanić Gradu

ZRINSKICAMA zlato i bronca u Ivanić Gradu

Proteklog vikenda naše su mlade rukometašice Zrinskog iz Čakovca otputovale na pozivni turnir u Ivanić Grad gdje je ŽRK Ivanić povodom dana grada orga...

VIDEO Indira snimila spot za službenu pjesmu Europskog prvenstva u rukometu

Siječanj je već godinama na RTL-u, ali i u cijeloj Hrvatskoj, u znaku rukometa. No siječanj nadolazeće godine ipak će imati posebno sportsko značenje jer je upravo Lijepa Naša domaćin Europskog prvenstva u rukometu koje počinje 12. siječnja 2018., a koje ekskluzivno prenosi RTL. Veliku ulogu u buđenju nacionalnog ponosa i stvaranju navijačkog zanosa imat će i nova pjesma Indire Levak „Na krilima pobjede“, koja je ujedno i službena pjesma prvenstva.

Brza i energična pjesma već je osvojila publiku, a Indira je spot snimila na prostoru Osnovne škole Josipa Jurja Strossmayera u Zagrebu.

Pjesma je nastala na prijedlog Indirine izdavačke kuće RTL Music. Glazbu potpisuju Branimir Mihaljević, dok je autorica teksta upravo Indira koja nimalo ne skriva svoj ponos, tim više što oduvijek prati sva natjecanja naših sportaša.

RTL će prenositi utakmice od 12. do 28. siječnja 2018., a osim mnoštva napetih minuta na terenu, svi ljubitelji rukometa uživat će i u dodatnim emisijama o sportu koji je postao zaštitni znak Hrvatske!

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Dormeo event povodom 15. rođendana
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.