Povezane vijesti
KUD MIHOVLJAN pjevao i plesao u Ljubljani

KUD MIHOVLJAN pjevao i plesao u Ljubljani

Povodom nadolazećih uskršnjih praznika KUD Mihovljan, sa spletovima međimurskih pjesama i plesova, ove je subote nastupao je u Trgovačkom centru 'Supe...

VIDEO I FOTO KUD Mihovljan međimurskom pjesmom i plesom oduševio u Lipovljanima

Ni ove subote članovi folklorne i tamburaške skupine KUD-a 'Mihovljan' nisu imali slobodan dan, već su u gostima kod Kulturno umjetničkog društva 'Lipa' iz Lipovljana 17. lipnja sudjelovali na 12. Danima KUD-a 'Lipa' koji su održani u tamošnjem Društvenom domu.

Posjetitelje su oduševili spletom međimurskih plesova i pjesama predstavljajući tako Mihovljan, Čakovec, a time Međimursku županiju.

U prekrasnom ambijentu i u društvu s domaćinom, KPDU 'Karpati' Lipovljani, KUD-om 'Luka Ilić Oriovčanin' iz Oriovca, HKUD-om 'Željezničar' iz Zagreba te Zavičajnim KUD-om 'Žeravac' iz Slavonskog Broda, još su jednom dokazali da su jedno od najaktivnijih kulturno-umjetničkih društava na području Međimurske županije.

Na kraju priredbe domaćinima se u ime KUD-a Mihovljan zahvalio njegov predsjednik dr.sc. Predrag Kočila kojom prilikom je domaćinima predao knjigu Međimurskih popijevki sakupljača naših pjesama akademika dr. Vinka Žganca.

Vodimo vas u Mallorcu: naš reporter se među prvima provozao najnovijim Golfom
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.