Povezane vijesti
KUD MIHOVLJAN pjevao i plesao u Ljubljani

KUD MIHOVLJAN pjevao i plesao u Ljubljani

Povodom nadolazećih uskršnjih praznika KUD Mihovljan, sa spletovima međimurskih pjesama i plesova, ove je subote nastupao je u Trgovačkom centru 'Supe...

VIDEO I FOTO KUD Mihovljan međimurskom pjesmom i plesom oduševio u Lipovljanima

Ni ove subote članovi folklorne i tamburaške skupine KUD-a 'Mihovljan' nisu imali slobodan dan, već su u gostima kod Kulturno umjetničkog društva 'Lipa' iz Lipovljana 17. lipnja sudjelovali na 12. Danima KUD-a 'Lipa' koji su održani u tamošnjem Društvenom domu.

Posjetitelje su oduševili spletom međimurskih plesova i pjesama predstavljajući tako Mihovljan, Čakovec, a time Međimursku županiju.

U prekrasnom ambijentu i u društvu s domaćinom, KPDU 'Karpati' Lipovljani, KUD-om 'Luka Ilić Oriovčanin' iz Oriovca, HKUD-om 'Željezničar' iz Zagreba te Zavičajnim KUD-om 'Žeravac' iz Slavonskog Broda, još su jednom dokazali da su jedno od najaktivnijih kulturno-umjetničkih društava na području Međimurske županije.

Na kraju priredbe domaćinima se u ime KUD-a Mihovljan zahvalio njegov predsjednik dr.sc. Predrag Kočila kojom prilikom je domaćinima predao knjigu Međimurskih popijevki sakupljača naših pjesama akademika dr. Vinka Žganca.

Najbolje prijateljice iz Zagreba osmislile torbu sa sedam odjevnih predmeta koju možete kombinirati na više od 20 načina
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.