U PRELOG dolazi predstava 'I živjele su sretno…?' s Doris Pinčić Rogoznicom

U petak 31. ožujka 2017. godine u Dom kulture Grada Preloga s početkom u 20,00 sati, bit će izvedena predstava 'I živjele su sretno…?', redatelja Frana Marija Vrankovića. U glavnim ulogama igraju Jelena Hadži Manev (Trnoružica), Mia Krajcar (Pepeljuga), Doris Pinčić Rogoznica (Snjeguljica) i Selma Mehić (Bezimena). Predstavu izvodi Gradsko kazalište – Scena „Gorica“.

Kao i u izvornoj bajci Trnoružica se probudi iz stogodišnjeg sna i upozna svog princa iz bajke. Dvije godine kasnije se vjenčaju. Je li to bila ljubav na prvi pogled? Odgovaraju li si oni savršeno kako su nam pričali u bajkama? Otkrijte na Trnoružičinoj djevojačkoj zabavi, koju je za nju organizirala njezina svadbena kuma Pepeljuga. Kako je Trnoružica prespavala znatan dio 20. i početak 21. stoljeća, tema njezine djevojačke su burne dvadesete.

Predstava „I živjele su sretno…?“ kreira bajkoviti svijet u suvremenom okruženju u kojem ništa nije onako kako se čini na prvi pogled… Kakve im probleme stvaraju njihovi dragi kraljevski muževi pogledajte u ovoj bajci koja propitkuje koncept sretnog završetka i institucije braka u 21. stoljeću u kojem razvod više nije iznimka nego gotovo postaje pravilo.

Cijena ulaznice je 40 kuna po osobi. Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji u Trattoriji Rossa Prelog, od 20. ožujka 2017. godine.

Dosada? dječak se srušio na vjenčanju, nećete vjerovati što je nakon toga rekao
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.