U PRELOG dolazi predstava 'I živjele su sretno…?' s Doris Pinčić Rogoznicom

U petak 31. ožujka 2017. godine u Dom kulture Grada Preloga s početkom u 20,00 sati, bit će izvedena predstava 'I živjele su sretno…?', redatelja Frana Marija Vrankovića. U glavnim ulogama igraju Jelena Hadži Manev (Trnoružica), Mia Krajcar (Pepeljuga), Doris Pinčić Rogoznica (Snjeguljica) i Selma Mehić (Bezimena). Predstavu izvodi Gradsko kazalište – Scena „Gorica“.

Kao i u izvornoj bajci Trnoružica se probudi iz stogodišnjeg sna i upozna svog princa iz bajke. Dvije godine kasnije se vjenčaju. Je li to bila ljubav na prvi pogled? Odgovaraju li si oni savršeno kako su nam pričali u bajkama? Otkrijte na Trnoružičinoj djevojačkoj zabavi, koju je za nju organizirala njezina svadbena kuma Pepeljuga. Kako je Trnoružica prespavala znatan dio 20. i početak 21. stoljeća, tema njezine djevojačke su burne dvadesete.

Predstava „I živjele su sretno…?“ kreira bajkoviti svijet u suvremenom okruženju u kojem ništa nije onako kako se čini na prvi pogled… Kakve im probleme stvaraju njihovi dragi kraljevski muževi pogledajte u ovoj bajci koja propitkuje koncept sretnog završetka i institucije braka u 21. stoljeću u kojem razvod više nije iznimka nego gotovo postaje pravilo.

Cijena ulaznice je 40 kuna po osobi. Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji u Trattoriji Rossa Prelog, od 20. ožujka 2017. godine.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Upoznajte Miss Universe Hrvatske - crnu Slavonku Shanaelle Petty
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.