ŠTRIGOVSKE NOĆI Događaj vikenda koncert Zagrebačkih solista

Danas su u Štrigovi započele 'Štrigovske noći 2017.', tradicionalna priredba kulture, sporta, zabave i eno-gastronomije, koja će potrajati do 23. srpnja, a ove godine se održavaju 30. puta za redom.

Današnji program započeo je Likovnom kolonijom, umjetnika grupe CONTRA, te se nastavio Galerijom na otvorenom Osojnički u Grabrovniku. Središnji događaj dana i vikenda je Koncert Zagrebačkih solista, koji u župnoj crkvi Marije Magdalene započinje u 20 sati.

Sutra, u subotu, nastavlja se Likovna kolonija grupe CONTRA na otvorenom, a u nedjelju u 17 sati u Državnom arhivu otvara se izložba likovnih radova Davorina Radića, uz nastup STRIDONA, te kazivanje poezije Nade Čatlaić.

U 19 sati, naravno u nedjelju 9. srpnja u župnoj crkvi započinje koncert Vokalnog ansambla ANTIPHONUS, a od 20,30 sati na terasi caffe bara KULT je svečanost zatvaranja 1. vikenda Štrigovskih noći i 7. umjetničke kolonije, uz Cure iz centra, Ivana Gazibara i Miroslava Navračića.

Dio programa, Sakralni motivi Davorina Radića, u subotu, 8. srpnja, održava se u Prelogu u tamošnjem Pastoralnom centru blaženog Alojzija Stepinca, a otvorenje je točno u podne.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Susret svjetova: za žene make up, za muškarce - sprave za mučenje, čišćenje, glancanje
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.