SHOW Mirjana nije izborila finale, Bojan kao Jelena na zadnjem mjestu

Prvih četvero finalista RTL-ovog showa 'Nikad nije kasno' su poznati! To su Vladimir Matica, Krešimir Baričević, Elizabeta Vrban i Goran Bubalo. Nažalost, unatoč odličnom pjevanju, među njima nema Međimurke Mirjane Hudin iz Pribislavca.

Ona je u jučerašnjoj emsiji otpjevala pjesmu Ćaćine reći, a tročlani žiri u sastavu Tonči Huljić, Ella Dvornik i Sergej Ćetković imao je težak zadatak odlučiti tko od osmero kandidata ide doma.

Kako je na oproštaju od divne ekipe, divne publike i divnih prijatelja iz showa rekla Mirjana, ona je dolaskom u show ispunila svoje srce i dušu, a nije isključeno da ponovno ne zablista na TV ekranima. Što reći za kraj? Bravo gospođo Mirjana! Osvijetlili ste glazbeni obraz Međimuraca, bilo vas lijepo slušati i gledati.

U drugoj emisiji showa Nove TV ”Tvoje ice zvuči poznato” pobjedu je odnijela lijepa radijska voditeljica Ivana Mišerić transformirana u Adama Levinea iz Maroon 5. I tu Međimurje ima svog predstavnika - pjevača Bojana Jambrošića.

On se transformirao u Jelenu Rozgu koja je bila i gostujući član žirija, no po ocjenama nije dobro prošao jer je završio na posljednjem mjestu. Uspoređujući s drugima Bojan Jambrošić u nedjelju je imao najteži zadatak od svih kandidata. 

Transformacija u Jelenu Rozgu dokazala je kako gljiva nije blagonaklona prema njemu.

Kako se savršeno pripremiti za spoj iz snova? malci donose zlata vrijedne odgovore
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.