SHOW Mirjana nije izborila finale, Bojan kao Jelena na zadnjem mjestu

Prvih četvero finalista RTL-ovog showa 'Nikad nije kasno' su poznati! To su Vladimir Matica, Krešimir Baričević, Elizabeta Vrban i Goran Bubalo. Nažalost, unatoč odličnom pjevanju, među njima nema Međimurke Mirjane Hudin iz Pribislavca.

Ona je u jučerašnjoj emsiji otpjevala pjesmu Ćaćine reći, a tročlani žiri u sastavu Tonči Huljić, Ella Dvornik i Sergej Ćetković imao je težak zadatak odlučiti tko od osmero kandidata ide doma.

Kako je na oproštaju od divne ekipe, divne publike i divnih prijatelja iz showa rekla Mirjana, ona je dolaskom u show ispunila svoje srce i dušu, a nije isključeno da ponovno ne zablista na TV ekranima. Što reći za kraj? Bravo gospođo Mirjana! Osvijetlili ste glazbeni obraz Međimuraca, bilo vas lijepo slušati i gledati.

U drugoj emisiji showa Nove TV ”Tvoje ice zvuči poznato” pobjedu je odnijela lijepa radijska voditeljica Ivana Mišerić transformirana u Adama Levinea iz Maroon 5. I tu Međimurje ima svog predstavnika - pjevača Bojana Jambrošića.

On se transformirao u Jelenu Rozgu koja je bila i gostujući član žirija, no po ocjenama nije dobro prošao jer je završio na posljednjem mjestu. Uspoređujući s drugima Bojan Jambrošić u nedjelju je imao najteži zadatak od svih kandidata. 

Transformacija u Jelenu Rozgu dokazala je kako gljiva nije blagonaklona prema njemu.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Sonar Hombres
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.