SEVDAH Amira Medunjanin u Centru za kulturu Čakovec

Cijenjena sarajevska umjetnica Amira Medunjanin nastupa u Čakovcu u petak, 21. travnja u Centru za kulturu, a dan kasnije, u subotu, 22. travnja u Ivanić-Gradu u Pučkom otvorenom učilištu.

U interpretaciju Amire Medunjanin čovjek se jednostavno zaljubi. Nebitno je volite li sevdah ili ne jer Amira toliko pozitivno zrači da je to nemoguće ignorirati, a povrh toga ima onu fantastičnu mogućnost da s istim žarom nastupa, na velikim svjetskim scenama ali i manjim, lokalnima.

U pratnji svojih stalnih suradnika, vrhunskih instrumentalista, ovog će puta nastupati na intimnijim koncertima u Čakovcu i Ivanić- Gradu, te predstaviti novi studijski album „Damar“ (Aquarius Records, 2016.).

Pjesmama s novog albuma "Damar", iznova je posegla za vrelom Sevdaha - bilom bosanske glazbe - oživljavajući novim aranžmanima pjesme predaka. Po prvi put u svoju umjetničku paletu uvrstila je i dvije nove, autorske skladbe. Album je najavljen pjesmama "Pjevat ćemo šta nam srce zna" i "Damar" po kojem je njen, peti po redu, album i dobio ime. Damar je životna snaga, strast za životom, ukratko, damar je ono što čini razliku između “biti živ” i “živjeti”.

“Kažu da se s damarom rađamo; ili ga imaš ili nemaš! Ali, ja ipak mislim da ga svi imamo negdje duboko u sebi i da ga samo prava ljubav može probuditi”, pojašnjava Amira Medunjanin.

Album „Damar“ Amira je krajem prošle godine premijerno predstavila u dupkom punoj zagrebačkoj dvorani Lisinski, dvorani koju je već dva puta ispunila publikom željnom esencije života.

Ulaznice:

- Čakovec, Centar za kulturu – petak 21.4. u 20 sati
- 80,00 kuna / na dan koncerta 100,00 kuna (u prodaji na blagajni Centra za kulturu Čakovec, Trg Republike 3, Čakovec

Najbolje prijateljice iz Zagreba osmislile torbu sa sedam odjevnih predmeta koju možete kombinirati na više od 20 načina
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.