SEVDAH Amira Medunjanin u Centru za kulturu Čakovec

Cijenjena sarajevska umjetnica Amira Medunjanin nastupa u Čakovcu u petak, 21. travnja u Centru za kulturu, a dan kasnije, u subotu, 22. travnja u Ivanić-Gradu u Pučkom otvorenom učilištu.

U interpretaciju Amire Medunjanin čovjek se jednostavno zaljubi. Nebitno je volite li sevdah ili ne jer Amira toliko pozitivno zrači da je to nemoguće ignorirati, a povrh toga ima onu fantastičnu mogućnost da s istim žarom nastupa, na velikim svjetskim scenama ali i manjim, lokalnima.

U pratnji svojih stalnih suradnika, vrhunskih instrumentalista, ovog će puta nastupati na intimnijim koncertima u Čakovcu i Ivanić- Gradu, te predstaviti novi studijski album „Damar“ (Aquarius Records, 2016.).

Pjesmama s novog albuma "Damar", iznova je posegla za vrelom Sevdaha - bilom bosanske glazbe - oživljavajući novim aranžmanima pjesme predaka. Po prvi put u svoju umjetničku paletu uvrstila je i dvije nove, autorske skladbe. Album je najavljen pjesmama "Pjevat ćemo šta nam srce zna" i "Damar" po kojem je njen, peti po redu, album i dobio ime. Damar je životna snaga, strast za životom, ukratko, damar je ono što čini razliku između “biti živ” i “živjeti”.

“Kažu da se s damarom rađamo; ili ga imaš ili nemaš! Ali, ja ipak mislim da ga svi imamo negdje duboko u sebi i da ga samo prava ljubav može probuditi”, pojašnjava Amira Medunjanin.

Album „Damar“ Amira je krajem prošle godine premijerno predstavila u dupkom punoj zagrebačkoj dvorani Lisinski, dvorani koju je već dva puta ispunila publikom željnom esencije života.

Ulaznice:

- Čakovec, Centar za kulturu – petak 21.4. u 20 sati
- 80,00 kuna / na dan koncerta 100,00 kuna (u prodaji na blagajni Centra za kulturu Čakovec, Trg Republike 3, Čakovec

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Susret svjetova: za žene make up, za muškarce - sprave za mučenje, čišćenje, glancanje
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.