Raspisan natječaj za X. MEF

Međimurski festival zabavne glazbe raspisao je javni natječaj putem kojeg poziva autore i pjevače za sudjelovanje na desetom, jubilarnom festivalskom izdanju koje će se održati u  mjesecu studenom u Čakovcu.


Svi koji imaju želju sudjelovati na Festivalu, obavezni su izvršiti prijavu skladbe najkasnije do 30. kolovoza 2012. godine na adresu organizatora Festivala: MEF, Miroslava Krleže 22, 40000 Čakovec ili na email u mp3 formatu info@mef-hr.com.


Svaki sudionik natječaja, mora ispuniti slijedeće uvijete:  slanjem skladbe na natječaj autori jamče da su iste nastale unatrag šest mjeseci  i da su isključivi nositelji autorskih prava. U slučaju bilo kakvih sudskih sporova po ovom pitanju, svu odgovornost i štetu snosi autor. Autori nemaju pravo naknadnog povlačenja odabranih skladbi. 


Autori odabranih skladbi obvezuju se u roku od 15 dana od dana objavljivanja rezultata natječaja potpisati s organizatorom nakladnički ugovor, ukoliko to ne naprave organizator će diskvalificirati prijavljene skladbe. Autori šalju kvalitetnu snimku na: CD-u sa sinkroniziranim vokalom i matricu bez vokala, dva primjerka teksta s potpisom autora i obavezni notni zapis.


Autori izabranih skladbi u cijelosti prihvaćaju uvijete ovog natječaja i prenose na organizatora pravo da se skladba po prvi put javno izvede,  snimi na nosačima zvuka i slike te prenosi putem radija i televizije Prednost pri odbiru dobiti će one skladbe, koje će koristiti elemente međimurskog melosa. Odabrani izvođači na festivalskoj večeri pjevaju uživo uz pratnju festivalskog orkestra.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Novi izazov pred prvom hrvatskom zvjezdicom: Mia Negovetić priprema kazališnu predstavu
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.