Raspisan natječaj za X. MEF

Međimurski festival zabavne glazbe raspisao je javni natječaj putem kojeg poziva autore i pjevače za sudjelovanje na desetom, jubilarnom festivalskom izdanju koje će se održati u  mjesecu studenom u Čakovcu.


Svi koji imaju želju sudjelovati na Festivalu, obavezni su izvršiti prijavu skladbe najkasnije do 30. kolovoza 2012. godine na adresu organizatora Festivala: MEF, Miroslava Krleže 22, 40000 Čakovec ili na email u mp3 formatu info@mef-hr.com.


Svaki sudionik natječaja, mora ispuniti slijedeće uvijete:  slanjem skladbe na natječaj autori jamče da su iste nastale unatrag šest mjeseci  i da su isključivi nositelji autorskih prava. U slučaju bilo kakvih sudskih sporova po ovom pitanju, svu odgovornost i štetu snosi autor. Autori nemaju pravo naknadnog povlačenja odabranih skladbi. 


Autori odabranih skladbi obvezuju se u roku od 15 dana od dana objavljivanja rezultata natječaja potpisati s organizatorom nakladnički ugovor, ukoliko to ne naprave organizator će diskvalificirati prijavljene skladbe. Autori šalju kvalitetnu snimku na: CD-u sa sinkroniziranim vokalom i matricu bez vokala, dva primjerka teksta s potpisom autora i obavezni notni zapis.


Autori izabranih skladbi u cijelosti prihvaćaju uvijete ovog natječaja i prenose na organizatora pravo da se skladba po prvi put javno izvede,  snimi na nosačima zvuka i slike te prenosi putem radija i televizije Prednost pri odbiru dobiti će one skladbe, koje će koristiti elemente međimurskog melosa. Odabrani izvođači na festivalskoj večeri pjevaju uživo uz pratnju festivalskog orkestra.

S Damirom Urbanom u RTL Direktu o njegovoj ulozi u predstavi 'Antigona' i korizmi: 'Čistim se vjerojatno odlaskom na WC školjku, ali na nekakav klasičan hrvatski način'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.