PREDAVANJE 'Marketing u rekreativnom sportu' Zvonimira Rože u Čakovcu

U utorak 13. veljače 2018. u 18 sati u multimedijalnoj dvorani Knjižnice 'Nikola Zrinski' Čakovec održat će se predavanje 'Marketing u rekreativnom sportu' Zvonimira Rože.

Zvonimir Roža je specijalist marketinških strategija i taktika, specijalizirao na temi 'Strategijski marketing plan' na Sveučilištu Libertas u Zagrebu.

Ekspert i predavač marketinga koji u svom radu ujedinjuje strast, inovativnost i marketing.

Autor je dvaju stručnih radova 'Strategije marketinga u industriji bezalkoholnih pića' i 'Bihevioralno upravljanje brendom u suvremenome potrošačkom društvu'.

Cilj predavanja je potaknuti pojedince iz svijeta rekreativnog i amaterskog sporta na samostalno kreiranje promotivnog sadržaja koji će njihov proizvod ili uslugu učiniti izvanrednim.

Predavanje je namijenjeno marketingašima, poslovnim profesionalcima, studentima društvenih znanosti i voditeljima rekreativnih i amaterskih sportskih grupa (fitness, trkačkih, biciklističkih, plivačkih) te osobnim trenerima, ali i svim strastvenim zaljubljenicima u rekreativni i amaterski sport, kao i onima koje više zanima upravo marketinška pozadina rekreativnog i amaterskog sporta.

Ulaz na predavanje je slobodan!

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Blok zanimljivosti: frcaju iskre na relaciji bivših supružnika Nives Celzijus i Dina Drpića
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.