NOĆ KNJIGE U KIČ Mursko Središće lov na čarobne knjige

U petak, 21. travnja u Gradsko knjižnici i čitaonici Mursko Središće održava se Noć knjige povodom Dana hrvatske knjige (22. travnja) te Svjetskog dana knjige i autorski prava.

Program:

9:00 - 12:00 Stihovi nas spajaju

Učenici pograničnih mjesta iz Slovenije i Hrvatske pomoću stihova prikazat će specifičnosti svog kraja, naroda i države. Izrada zajedničkog rječnika. Potraga za blagom u knjižnici. Kviz za knjigoljupce. Radionica na otvorenom uz Muru(ovisno o vremenskim uvjetima).

12:30 - 14:00 Čitaonica za najmlađe

Čitanje slikovnica hrvatskih autora za najmlađe uz igru i projekcija animiranog filma.17:30 - 19:00 Književni susret s Melitom Makovec

Književni susret s Melitom Makovec, autoricom zbirke poezije "Čežnja". Gostovanje i druženje s autoricom u novoj multimedijalnoj dvorani knjižnice. Ulaz slobodan.

Autorica zbirke poezije Čežnja, rođena u Čakovcu, govori o svim licima ljubavi, onima uzvišenima, ali i onima na prvi pogled skrivenima koji često dolaze kasnije i donose gubitak, bol i izgubljenost. Za Melitu ljubav je pokretač sveg našeg bića i čini nas nepobjedivima.

Od 24. do 28. travnja Lov na čarobne knjige

U organizaciji i suradnji sa Knjižnicom OŠ Mursko Središće. Cijeli će tjedan u školi, okolici škole te u Gradskoj knjižnici biti sakrivena po jedna knjiga, a tragovi će biti objavljeni na internetskoj stranici škole, Facebook stranici škole i Knjižnice te oglasnoj ploči Knjižnice. Tko prvi pronađe knjigu, njegova je.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Kako se savršeno pripremiti za spoj iz snova? malci donose zlata vrijedne odgovore
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.