MEĐIMURCI Igor, Henrik i Filip oduševili u mjuziklu Jadnici

Pred prepunom dvoranom Vatroslav Lisinski održana je prva izvedba mjuzikla 'Jadnici' nakon čak 36 godina u Zagrebu. Čuveni svjetski mjuzikl postavilo je međunarodno kazalište CornerstoneArts Hrvatska pod redateljskom palicom američkog režisera Richarda Monteza, te uz potporu Grada Zagreba.

Taktovima ljubavi i pobjede odveli su sve prisutne u Francusku 19. stoljeća u kojoj se ginulo na barikama, zanosilo u ljubavnim zapletima te do suza smijalo u ciničnim groteskama. Svojim toplim šarmom 'Jadnici' u oduševili publiku, koja je s velikim pljeskom pratila izvrsne izvedbe talentiranih glumaca i pjevača.

Max Hozić kao Jean Valjean i Henrik Šimunković kao Javert svojim glasovnim mogućnostima oduševili su sve prisutne, a njihove izvedbe popraćene su posebnim pljeskom. U stopu su ih slijedili mlada operna nada Filip Hozjak u ulozi Mariusa te Alen Đuras, izvrstan kao Enjolras.

Igor Baksa i Irena Matas izazvali su apsolutno oduševljenje i salve smijeha svakim svojim izlaskom na pozornicu na kojoj su izvrsnom glumom, humorističnim gestima i genijalnim glasovima utjelovili bračni par Thenardier.

Od ženskih uloga posebnim se glasom i lakoćom pjevanja istaknula mlada Alida Fištrek u ulozi Eponine, publici već poznata i cijenjena Sementa Rajhard u ulozi Cosette, te Petra Buterin u ulozi Fantine. Ne smijemo zaboraviti i izvrsnog dječaka Dragu Horga u ulozi Gavroche-a, te Darka Golubića, Nikolu Kotura, Vjeku Colića, Karlu Panića, Vanju Štrukelja i mnoge druge koji su u ovom mjuziklu glumili po čak 8 ili 9 različitih uloga.

Međimurci Henrik Šimunković, Filip Hozjak i Igor Baksa bili su sjajni. Više fotografija pogledajte na Večernji.hr.

Posh Spice nije bila ni najmanje oduševljena kad su joj novinari krenuli fotografirati djecu
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.