LIJEPOM NAŠOM U SELNICI Snimanje 15. ožujka, evo tko sve nastupa

Emisija Branka Uvodića, Lijepom našom, ponovo dolazi u Međimurje. Točnije u Selnicu, a snimanje emisije će se održati u četvrtak, 15. ožujka u 19 sati.

Lijepom našom je zabavno-glazbena emisija Hrvatske radiotelevizije. Serija je javnih koncerata tradicijske kulture, prije svega hrvatskog naroda, ali i nacionalnih manjina te jedna od najdugotrajnijih HRT-ovih emisija.

Emisija je postala vrlo popularna među gledateljstvom. Postala je događaj, i omiljena jer je važnost dala malim sredinama koje rijetko dobivaju medijsku pozornost. Snimana je po dvoranama hrvatskih gradova i mjesta, uz tisuće gledatelja, a povremeno se emisije snimaju i izvan Republike Hrvatske, ponajviše u Bosni i Hercegovini i drugim susjednim državama gdje su Hrvati stara zajednica te u državama s hrvatskom dijasporom.

U Selnici nastupaju KUD Selnica, KUU Zasadbreg, KUD Mihovljan, KUD Nedelišće, ŽVS Stridone, MVS Zrinski, ŽVS Sveti Marko, ŽVS Ftičice, TS Zrin, Vladimir Košir Tonka, Patricija Toma, etno duo Goga ŽeljkoBlanka Tkalčec, Tamburaši za dušu, Antonela Malis i Kavaliri. Nastupit će i načelnik Općine Selnica Ervin Vičević u pratnji Kumova.

Od poznatih hrvatskih izvođača nastupit će Đani Stipaničev, Ivica Pepelko, Ivan Zak, Đuka Čaić, Vladimir Kočiš Zec, Mirko Švenda Žiga, Žak Houdek te Zlatko Pejaković.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Dosada? dječak se srušio na vjenčanju, nećete vjerovati što je nakon toga rekao
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.