IZLOŽBA Danijel Drvenkar svoje radove izložio u Dunjkovcu

Proteklog vikenda, 11. i 12. ožujka 2017., Udruga za očuvanje kulturne baštine 'Međimurska gruda' iz Dunjkovca organizirala je četvrtu izložbu slika. U dvorani DVD-a Dunjkovec svoje radove izložio je Danijel Drvenkar iz Ivanovca.

Ovo nije prva suradnja Udruge s ovim autorom. On je početkom prošle godine naslikao parnu lokomotivu na vanjskom zidu željezničkog stajališta Dunjkovec koje članovi 'Međimurske grude' uređuju kao Muzej prve hrvatske pruge.

Na otvorenju izložbe sudjelovali su članovi KUU „Seljačka sloga“ iz Nedelišća. Autora i njegova djela predstavio je Josip Šimunko. Istaknuo je kako Danijel kao jedan od najmlađih međimurskih slikara svojim stilom odudara od većine njih. Rekao je da su izloženi radovi iz nove Drvenkarove stvaralačke faze te je do sada slikao u nekoliko stilova.

- Zahvaljujemo Turističkoj zajednici Općine Nedelišće koja je pomogla u organizaciji ove izložbe - poručuju iz Međimurske grude.

Dogovorena je daljnja suradnja autora izložbe s Udrugom te planiraju napraviti izložbu na otvorenom gdje bi bili izloženi Drvenkarovi radovi u 3D tehnici.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Blok zanimljivosti: frcaju iskre na relaciji bivših supružnika Nives Celzijus i Dina Drpića
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.