INSOLATE Iz najboljeg kluba na svijetu na Forestland!

Budi svoj, crna boja dobro prolazi, budi cool, znaj kojeg si DJ-a došao slušati.. dio su ovo uputa o tome kako ući u berlinsku instituciju techna. U Bergheinu se legende prenose, kao na selu, s partyja na party, s aftera na after i uvijek ima onih koje ne puste u klub.

Šifre ulaska koje su rodile godine djelovanja kluba na spoju Kreuzberga i Friedrichshaina dijele se na forumima, tiskaju u kojekakvim vodičima, bajke se pričaju na afterima, po najvećim se svjetskim medijima natipkavaju riječi i riječi bespotrebnih analiza, no unatoč svemu tome, Svena Marquardta i njegov tim nepokolebljivih doormana se nije uspjelo slomiti...

Insolate, DJ-ica i producentica iz Osijeka, nekad poznata kao Miss Sunshine, 24. je lipnja zasvirala u Bergheinu i time postala dio impresivnog kluba najboljih iz svijeta elektronske glazbe koji su bojama techna šarali betonskim zidovima Berghaina. A sad dolazi na Forestland:

S nastupima u klubovima i festivalima poput Berghaina, Rex, Tresor, Club d'Anvers, ADE, Tomorrowland, Dimensions, Exit, a sada i Forestland, Insolate je članica prestižnog uskog kluba vrhunskih DJ-a.

U svojoj karijeri izdala je desetke vinila i singlica od čega se posebno izdvaja ona na "Dj Deep's Deeply Rooted" nakon koje je počela nastupati pod aliasom "INSOLATE". Novi vinil očekuje se na jesen 2017, a možda ćemo i dijelove slušati na deep house i techno stageu "Forestroom" na kojem INSOLATE nastupa u petak 21. srpnja.

Forestland u 2017. navršava 5. rođendan, a s time i prekretnicu u festivalskoj sceni. Za ovu godinu pripremili smo vam tri pozornice, dva dana, preko 50 DJ-a i hrpetinu dodatnog sadržaja. Tu su dva bazena, odbojka na vodi, prava pješčana plaža i kamp za preko tisuću najjačih partijanera.

Iz Amsterdama stižu Jimmy Clash, Mark Otten, iz daleke Ukrajine DJ Alevtina, iz Slovenije Avadox i Timo G, DJureS i Josh Somen, ali i mnogi drugi.

Drukčijom, jačom i kvalitetnijom scenom, glazbom i vizualima i soundom Forestland će ove godine oduševiti sve. Glazba počinje u podne u petak, a sve završava u nedjelju točno u podne! U 48 sati glazbenih poslastica tako ćemo slušati i Mahmuta Orhana, Radiology, Dekovu i Matrodu...

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Trump na meti zbog lošeg rukovanja: provjerili smo kako to rade naši saborski zastupnici
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.