GORNJI MIHALJEVEC Ivan Grahovec predstavlja zbirku 'Tam gori na bregu'

KUU Lipa' iz Gornjeg Mihaljevca s radošću poziva sve ljubitelje poezije na predstavljanje pjesama Ivana Grahovca koje će se održati u Domu kulture u Gornjem Mihaljevcu, 18. veljače 2018. godine s početkom u 15 sati.

Bit će predstavljeno 27 pjesama iz zbirke od 75 pjesama „Tam gori na brego“ i to najviše njih na međimurskom narječju. Tematika pjesama govori o životu domaćih ljudi u njegovoj mladosti, o raznim događajima koje je sam doživio ili ih je čuo od drugih te ljubavnih i drugih tema.

Autor pjesama je rođeni Mačkovčanec, živi u Čakovcu, a bavi se i amaterskom fotografijom (videom, pretežno folklorne teme) te pisanjem stihova unatrag godinu dana.

Stihove će recitirati: Lea Kovačić, Mirjana Kraljić-Novak, Ivanka Golub, Sanela Petković, Anita Škvorc-Branda, Daliborka Lovrec Trupković, Gabrijela Košak, Katarina Medved, Jasenka Novak i Marijan Belčić.

Ostali izvođači u programu su Dominik Bogdan, Muška vokalna skupina Sveti Juraj na Bregu, Vladimir Košir-Tonka i KUU „Seljačka sloga“ Nedelišće.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Tjedan ljepote
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.